-Hirdetés-

Még 2 nap szép időjárás, utána erős hidegfront csap le Békés, és Csongrád megyére!

Kellemes napon vagyunk túl 23 fokon tetőztek a hőmérsékletek Békés, és Csongrád megyében, a reggeli ködfoltoktól még nem veszünk búcsút, a szép időjárástól azonban igen, jöjjenek a részletek!

Az előttünk álló éjszaka ismét szélcsendesnek ígérkezik, azonban kisebb felhőátvonulások előfordulnak majd térségünkben, csapadék nem várható.

A szélcsendes időjárásnak köszönhetően az egekbe szökik a páratartalom, így a korán kelők számoljanak sűrűbb ködmezők kialakulásával is, főleg lakott területen kívül,de a lakott területen beül is lesznek ködfoltos útszakaszok, óvatosan a közlekedéssel.

Térségünket még 48 órán keresztül az anticiklon uralja,  stabil, magas légnyomási értékeket generálva, ez sokaknál fejfájást okoz majd.

A hétvége többnyire napsütéssel telik majd, 22 fok kíséretében, azonban előfordulnak majd felhőátvonulások, melyek már a közelgő markáns hidegfront előhírnökei, ami vasárnap késő este csap le térségünkre, így a frontérzékenyek panaszai is erősödnek majd szombat estétől.

Élvezzük ki még ezt a kettő szép napot, mert a közelgő hidegfront jelenős lehűlést, említésre méltó csapadékot, és erős szelet hoz majd térségünkbe, véget vetve ezzel a vénasszonyok nyarának.

A jövőhét már nem lesz ilyen barátságos, hűvös időszaknak nézünk elébe!

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az oldalon található facebook jelre kattintva.

205 Shares