-Hirdetés-

MÉG 2 SZÉP NAP, UTÁNA ÚJABB, ERŐS HŐHULLÁM ÉRKEZIK BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBE!

A mögöttünk álló éjszaka szokatlanul, és erősen meghűlt a levegő Békés, és Csongrád megye szerte, 12 fokra ébredhettünk, ami több mint extrém az év ezen időszakában, a folytatás nem sok jót ígér, lássuk a mi vár Ránk, az elkövetkezendő napokban!

Bizony, használjuk ki ezt a 2 szép napot, pénteken, és szombaton még 30 fok körüli igazi strandidő várható, mérséklet északnyugati széllel, ami kellemes hőérzetet biztosít majd, sok napsütés jellemzi majd időjárásunkat.

Vasárnap hajnalban fordul a szélirány, az eddigi északnyugati légmozgást déli váltja, és a mediterrán térségből afrikai eredetű, rekkenő hőség árasztja el viharos gyorsasággal Békés, és Csongrád megye térségét, így a hét utolsó napján már 35 fokos hőség várható, említésre méltó szél, és csapadék nélkül.

A pollenkoncentrációs értékek az idő előrehaladtával meredeken emelkednek majd, ez rossz hír az asztmásoknak, fronthatás az előttünk álló 3-4 napban nem várható.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.