-Hirdetés-

Megérkezett az erős hidegfront Békés, és Csongrád megyébe, azonban még csak most jön a java! Részletek!

Szinte menetrendszerűen , 22 órakor megérkezett az erős hidegfront először Csongrád, majd Békés megyébe, nem vagyunk még túl a nehezén, a java még hátravan, lássuk a folytatást!

Sajnos a folytatás sem jót ígér, az előttünk álló napokban némi túlzással, szinte kora téliesre fordul időjárásunk.

A csapadékhullással kisebb megszakításokkal, de az egész hétfői napon számítani kell, így sajnos úszik az ünnep, 10 órán belül 12-14 mm csapadék hullott Békés, és Csongrád megye tájain, és további 8-10 mm esővel számolhatunk.

A reggel viszonylag enyhének mondható, 11 fokot mérhetünk, ez részben a felhős égboltnak köszönhető, a rossz hír az, hogy hétfőn nap közben alig emelkednek a hőmérsékletek , a mai nap 12 fokos napi maximum értékekkel számolhatunk, és a déli órákhoz közeledve még a szél is tovább élénkül, ennek köszönhetően hőérzetünk a hétfői napon 10 fok körül alakul majd.

Kedd hajnalban a front elvonul, azonban sok lesz még a felhőátvonulás, és kisebb futózáporok még kedd hajnalban is kialakulhatnak.

A hét további része is barátságtalan, hűvös, és főleg a kedd, erősen szeles időjárást tartogat számunkra.

A csapadéknak még bőven van utánpótlása, ez radar, és műhold képünkre átkattintva jól megfigyelhető, ami menüpontunkban található.

Amennyiben hasznosnak találta az előrejelzést, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az oldalon található facebook jelre kattintva.