-Hirdetés-

Megérkezett az erős hidegfront Békés, és Csongrád megyébe, azonban még csak most jön a java! Részletek!

Szinte menetrendszerűen , 22 órakor megérkezett az erős hidegfront először Csongrád, majd Békés megyébe, nem vagyunk még túl a nehezén, a java még hátravan, lássuk a folytatást!

Sajnos a folytatás sem jót ígér, az előttünk álló napokban némi túlzással, szinte kora téliesre fordul időjárásunk.

A csapadékhullással kisebb megszakításokkal, de az egész hétfői napon számítani kell, így sajnos úszik az ünnep, 10 órán belül 12-14 mm csapadék hullott Békés, és Csongrád megye tájain, és további 8-10 mm esővel számolhatunk.

A reggel viszonylag enyhének mondható, 11 fokot mérhetünk, ez részben a felhős égboltnak köszönhető, a rossz hír az, hogy hétfőn nap közben alig emelkednek a hőmérsékletek , a mai nap 12 fokos napi maximum értékekkel számolhatunk, és a déli órákhoz közeledve még a szél is tovább élénkül, ennek köszönhetően hőérzetünk a hétfői napon 10 fok körül alakul majd.

Kedd hajnalban a front elvonul, azonban sok lesz még a felhőátvonulás, és kisebb futózáporok még kedd hajnalban is kialakulhatnak.

A hét további része is barátságtalan, hűvös, és főleg a kedd, erősen szeles időjárást tartogat számunkra.

A csapadéknak még bőven van utánpótlása, ez radar, és műhold képünkre átkattintva jól megfigyelhető, ami menüpontunkban található.

Amennyiben hasznosnak találta az előrejelzést, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

Shares 0