-Hirdetés-

MELEG NAPOK JÖNNEK BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBEN, AZONBAN SEMMI NEM TART ÖRÖKKÉ!

A várakozásoknak megfelelően ismét kissé hűvös hajnalra ébredhettünk, egy anticiklon foglalta el térségünket, ami néhány napig változatlan időjárást tartogat Békés, és Csongrád megye szerte, azonban már látszik az alagút vége, lássuk a részleteket!

A friss, és kissé hűvös reggelt követően gyors emelkedésnek indulnak a hőmérsékletek, és meg sem állnak 31 fokig, ennyi lesz kedden a napi maximum, kissé élénk szél várható, ami délután már csak mérsékelt tartományban mozog majd.

A szél iránya északkeleti lesz, ami meggátolja az intenzívebb felmelegedést, így a héten 35 fokot meghaladó hőmérsékletektől nem kell tartani.

Szerdán hasonló idő várható, akkor már 33 fokon tetőzünk, és szombatig ez lesz jellemző Békés, és Csongrád megye időjárására, ehhez sok napsütés társul majd, fronthatás nem várható.

Péntek este, szombat hajnalban érkezhet egy hidegfront, ami most még igen markánsnak tűnik, így könnyen elképzelhető, hogy a hétvégén újabb említésre méltó csapadék, és lehűlés érkezhet.

Addig is élvezzük  a kellemes nyári időjárást, Mindenkinek szép napot kívánok.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.