-Hirdetés-

Milyen időjárás várható hétvégén Békés, és Csongrád megyében, és mi jön ezután?

A mögöttünk álló éjszaka a vékony felhőtakaró feloszlott, ennek köszönhetően kissé hűvös reggelre ébredhettünk, Békés, és Csongrád megye szerte 12 fokot mutatnak a hőmérők, időjárásunk átalakulóban, lássuk a részleteket!

A szombat délelőtt sok napsütéssel, lassú, és mérsékelt felmelegedéssel telik majd, azonban délután felhőátvonulások érkeznek, így a zavartalan napsütéstől búcsút vehetünk, azonban a melegtől nem, ma végre elérhetik a hőmérsékletek a 30 fokot, kicsi időre visszaköszön a nyár, ebben nagy szerepe van, hogy idő közben az eddigi északnyugati szél péntek este keletibe, majd a reggeli órákban már délkeletibe módosult.

A déli órákban a szél említésre méltóan megélénkül, ha csak átmenetileg, azonban egy melegedő tendenciát indít el, ennek következtében vasárnap már strandidő várható, sok napsütéssel, 32 fokkal.

Hétfőn még élvezhetjük a napsütést, valamint a szép nyári időjárást, azonban nem sokáig, kedden hidegfront érkezik, ami könnyen lehet, hogy a nyárnak is véget vet!

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva!