-Hirdetés-

Novemberi hétvége elé nézünk Békés, és Csongrád megyében, várható e újabb esőzóna?

A csütörtöki nap igen hűvösre, barátságtalanra sikeredett, pénteken átmenetileg fellélegezhetünk, lássuk a hétvégét, vajon mire számíthatunk, újabb eső érkezhet Békés, és Csongrád megyébe? Részletek!

A ciklonális mező lassan átmenetileg kilép térségünkből, bizony rendesen megszórta térségünket, Békés, és Csongrád megye szerte 40 mm körüli csapadék hullott, ami már egy mediterrán ciklonnak is büszkeségére válna.

Térségünkben vékonyodik a felhőtakaró, mérséklődött a szél, így a péntek reggeli órákra 10 fok köré csökkentek a hőmérsékletek, javasolt a réteges öltözködés.

A mai nap sok lesz a felhőátvonulás térségünk felett, időről időre megvastagszik a felhőzet, és egy-egy futózápor kialakulhat, mindössze 16 fokon tetőznek a hőmérsékletek, mérséklődik a szél, de már ma némi napütés is várható.

Szombaton délelőtt szintén sok felhőátvonulás várható, 19 fokkal, a szombat esti órákhoz közeledve a ciklonális mező egyik mellékága visszapörög még elsősorban Békés megye tájaira, Csongrád megyét ez most kevésbé érinti majd, ezért szombat estére nem érdemes komoly szabadtéri programot tervezni, mert könnyen belerondíthat az időjárás eső formájában.

Még vasárnap reggel is előfordulhat kisebb eső, majd lassú javulás kezdődik térségünk időjárásában.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jele kattintva.