-Hirdetés-

NYÍLIK A POKOL KAPUJA, 36 FOKKAL KEZDÜNK HÉTFŐN BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBEN, HOL VAN A VÉGE?

A vasárnapi nap a várakozásoknak megfelelően alakult, a 19 fokos reggelt lendületes felmelegedés követte zavartalan napsütéssel, 33 fokon tetőztek a hőmérsékleti értékek, idő közben déli légáramlás indult meg, így holnap beköltözik Békés, és Csongrád megyébe Afrika , lássuk a részleteket!

Egy rendkívül erős, és nagy kiterjedésű anticiklon épült ki térségünkben, ami minden ciklon, és front érkezését kizárja.

Rendkívül magasak a légnyomási értékek, és az UV sugárzásról ugyanez elmondható, így napozni nem tanácsos, súlyos égési sérüléseket lehet szenvedni rövid idő alatt.

Hétfőn szikrázó napsütés, és 36 fok várható, kedden már 38 fok vár Ránk, és bizony szerdán Békés, és Csongrád megye szerte megközelítik a hőmérsékleti értékek a bűvös 40 fokos határértéket, ami már hamisítatlan afrikai hangulatot kölcsönöz térségünknek.

A pollenkoncentrációs értékek napról napra emelkednek majd, így asztmások, és allergiások kemény napokra készülhetnek, de az előttünk álló 4-5 nap Mindenki számára embert próbáló lesz, vigyázzunk egymásra!

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival , ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.