-Hirdetés-

Órákon belül érkezik az eső Békés, és Csongrád megyébe! Részletek!

A mögöttünk álló éjszaka megérkeztek a felhők Békés, és Csongrád megye térségébe déli, délkeleti irányból, ennek köszönhetően az éjszakai fagy “elmaradt”, az esőre sem kell sokat várni, lássuk, mi várható?

Jelenleg 7-10 fok között szóródnak a hőmérsékletek térségünkben, egyre vastagszik a felhőtakaró, 80% a páratartalom, minden jel arra mutat, hogy nem ússzuk meg szárazon a mai napot.

A déli órákig csak kisebb intenzitású, szemerkélő esővel számolhatunk, a csapadék intenzitása 15 óra után nő, ekkor érkezik a csapadékmező térségünkbe, mely inkább Békés megyét érinti majd, azonban Csongrád megyében is számítani kell némi esőre.

Összességében 4-5 mm csapadék várható, 12 fokon tetőznek a hőmérsékletek, jelenleg északkeleti légmozgás tapasztalható térségünkben, azonban a szél iránya nap folyamán folyamatosan váltakozni fog, azonban erősebb széltől nem kell tartanunk.

Aki délután útnak indul , esernyőt nem árt magánál tartania.

A csapadékzóna a késő esti órákra el is vonul, azonban felhős marad az égbolt, ennek köszönhetően csütörtök reggel nem kell számolnunk faggyal, enyhe lesz az éjszaka.

Az előrejelzés megosztható az oldalon található facebook jelre kattintva.