-Hirdetés-

RENDKÍVÜL VESZÉLYES KÖZLEKEDÉSI VISZONYOK VÁRHATÓAK BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBEN! RÉSZLETEK!

A péntek esti órákban is már sűrűsödtek a ködmezők Békés, és Csongrád megye szerte, az éjszakai órákban pedig több helyen bőven 100 méter alá csökkent a látótávolság, ez még a kisebb gond, lássuk a részleteket!

A késő esti órákban pár órás északkeleti légmozgás vegyült az amúgy déli, délkeleti légáramlásba, így a reggeli órákra fagypont köré csökkentek a hőmérsékletek, elsősorban Békés megyében, de Csongrád megyében, például Makó térségében is gyenge talajmenti fagy tapasztalható.

Mivel több helyen ködszitálás is tapasztalható, rendkívül balesetveszélyes útviszonyokra számítsunk a reggeli órákban, nem csak az autósokat, de még a kerékpárosokat is érhetik igen kellemetlen meglepetések, kanyarokban , és erdősávokban különösen ügyelni kell az  útlefagyásokra!

Szombati napunkat délkeleti szél, a délelőttöt köd, a délutánt felhős idő jellemzi majd, napsütésben ma nem bízhatunk, a hőmérsékletek is mindössze 8 fokig emelkednek.

A folytatás sem sok jót ígér, erős hidegfront érkezik vasárnap először Csongrád, majd Békés megyébe, említésre méltó csapadékkal, jelentős lehűléssel, a jövő hét elején visszatérnek az éjszakai fagyok!

Tehát ügyeljünk, rendkívül balesetveszélyes útviszonyok várják a most útnak indulókat!

Az előrejelzés megosztható, az oldalon található facebook jelre kattintva!

81 Shares