-Hirdetés-

Szerdán átmeneti csapadékszünet várható Békés, és Csongrád megyében, azonban most jön még a java!

Az előrejelzettnek megfelelően a kedd esti órákban mérséklődött az északkeleti szél térségünkben, és a csapadékzóna bemozdult Békés, és Csongrád megye területére, 6-9 mm esőt hagyva maga után, most jön még a java, lássuk mi várható!

A légmozgás az éjszakai órákban gyakorlatilag elállt, így pára, és ködmezők nehezítik a közlekedést térségünkben, 10 fokot mutatnak a hőmérők, aki az utcára lép, október végi időjárást tapasztalhat.

A ködmezők a kora délelőtti órákban feloszlanak, és némi napsütésben is lehet részünk, 22 fokon tetőznek a hőmérsékleti maximumok, komolyabb szélmozgás nem várható.

A következő, komolyabb csapadékzóna szerdán este érkezik térségünkbe, ezzel egy időben igen komoly lehűlés is bekövetkezik, csütörtökön már csak mindössze 15 fokos napi maximumokkal számolhatunk, és sok esővel.

A légnyomási értékek ingadozni fognak, aki erre érzékeny, annál előtérbe kerülhetnek a fejfájásos panaszok, egyébként a szerda délutáni órákban nem lehet kizárni egy-egy kisebb csapadékgóc átvonulását Békés, és Csongrád megye térsége felett.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.