-Hirdetés-

TOVÁBB ERŐSÖDIK A SZÉL BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBEN, ÉRKEZIK A SZÓRVÁNYOS CSAPADÉK! RÉSZLETEK!

A várakozásoknak megfelelően szombaton délelőtt még a napsütésé volt a főszerep, kissé élénk északnyugati szél munkálkodott, ami a délutáni órákra megerősödött, és a felhők is megérkeztek, lássuk a folytatást!

Az előttünk álló órákban észak, északnyugat felől futózáporok érkeznek, és a szél 18 óra körül éri el a tetőpontját, akkor lesz a legaktívabb, a csapadéksáv inkább Békés megyét érinti majd, azonban komoly, tartós csapadékkal nem kell számolni.

A mai nap mindössze 18 fokon tetőztek a hőmérsékletek, a ciklonális zóna vasárnap reggelére kilép térségünkből, így igen hűvös éjszakának nézünk elébe, 8 fokot mutatnak majd reggel a hőmérők Békés, és Csongrád megye szerte. kisebb körzetekben még kicsi intenzitással szemerkélhet ugyan az eső, de a vasárnap délelőtti órákban már egyre több szerepet kap  a napsütés.

Időközben a szél mérséklődik, jóformán eláll, azonban mindössze 18 fokon tetőznek majd a hőmérsékleti maximumok.

A térségünkhöz közeledő csapadéksávok mozgása, és kiterjedése radar, és műhold képünkre kattintva jól megfigyelhető, ami menüpontunkban található.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva!

Shares 0