-Hirdetés-

TOVÁBB ERŐSÖDIK A SZÉL BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBEN, ÉRKEZIK A SZÓRVÁNYOS CSAPADÉK! RÉSZLETEK!

A várakozásoknak megfelelően szombaton délelőtt még a napsütésé volt a főszerep, kissé élénk északnyugati szél munkálkodott, ami a délutáni órákra megerősödött, és a felhők is megérkeztek, lássuk a folytatást!

Az előttünk álló órákban észak, északnyugat felől futózáporok érkeznek, és a szél 18 óra körül éri el a tetőpontját, akkor lesz a legaktívabb, a csapadéksáv inkább Békés megyét érinti majd, azonban komoly, tartós csapadékkal nem kell számolni.

A mai nap mindössze 18 fokon tetőztek a hőmérsékletek, a ciklonális zóna vasárnap reggelére kilép térségünkből, így igen hűvös éjszakának nézünk elébe, 8 fokot mutatnak majd reggel a hőmérők Békés, és Csongrád megye szerte. kisebb körzetekben még kicsi intenzitással szemerkélhet ugyan az eső, de a vasárnap délelőtti órákban már egyre több szerepet kap  a napsütés.

Időközben a szél mérséklődik, jóformán eláll, azonban mindössze 18 fokon tetőznek majd a hőmérsékleti maximumok.

A térségünkhöz közeledő csapadéksávok mozgása, és kiterjedése radar, és műhold képünkre kattintva jól megfigyelhető, ami menüpontunkban található.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva!