-Hirdetés-

ÚJABB ÁTMENETI ERŐS HŐHULLÁM ÉRKEZIK BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉBE!

Még alig hevertük ki a vasárnapi kiadós esővel, helyenként intenzív viharokkal kísért hidegfrontot, már az ajtón kopogtat a következő “vendég” egy újabb hőhullám személyében, lássuk a részleteket, mi is várható Békés, és Csongrád megyében?

A hétfői nap a felhők jegyében telt, a reggeli órákban még egy kisebb csapadékgóc vonult át jellemzően Békés megye keleti, északkelet részén, és a délutáni órákban több helyen is kisebb, átmeneti napsütésben lehetett részünk, azonban csak átmenetileg, és kisebb körzetekben volt jellemző.

Jelenleg még mérsékelt északkeleti szél jellemző térségünkben, azonban lassan megszűnik utánpótlása, kedd reggeltől helyét déli légáramlás veszi át, ami a mediterrán térségből újabb először meleg, majd szerdától forró levegőt szállít térségünkbe.

Kedden hűvös reggelre ébredhetünk, 13 fokot mutatnak majd a hőmérők, egyre több napsütés várható Békés, és Csongrád megye szerte, 32 fokon tetőznek a hőmérsékletek, szerdán már 35 fokban bízhatunk, visszatér a nyaralóidő.

Csapadék, fonthatás, és említésre méltó légmozgás a keddi napon nem várható.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.