-Hirdetés-

Újabb csapadékhullám, és viharos szél érkezik Békés, és Csongrád megyébe! Részletek!

Elérte térségünket az erős frontrendszer, melynek következtében jellemzően hétfő hajnalban jelentős mennyiségű, 18-22 mm csapadék hullott, sajnos a folytatás sem sok jót ígér, lássuk, mi várható!

Az előttünk álló éjszaka részben a felhős égboltnak köszönhetően enyhének ígérkezik,  azonban kelet, délkelet felől újabb csapadéktömbök érik el Békés, és Csongrád megye térségét, azonban a lehulló eső mennyisége már nem haladja meg az 5 mm mennyiséget.

Az éjféli órákat követően megerősödik, majd már-már viharossá fokozódik az északkeleti szél, akár 40-45 km/h átlagsebességű széllel is számolnunk kell, és befuthat egy-egy 50-55 km/h széllökés is, rendkívül kellemetlen reggelre ébredhetünk 10 fok várható, azonban az erős északkeleti szélnek köszönhetően hőérzetünk mindössze 4 fok körül alakul majd.

A reggeli, és délelőtti órákban még sok lesz a felhőátvonulás térségünkben, már csak elszórtan alakulhatnak ki futózáporok, azonban kedden egész nap erős északkeleti széllel kell számolnunk, a délutáni órákban már a nap is kisüt, azonban ennek pozitív hatását az erős szél miatt nem érezzük majd.

A légnyomás meredeken emelkedik majd, ami sokaknál fejfájást okozhat.

A térségünkhöz közeledő újabb csapadéktömbök mozgása radar, és műhold képünkre átkattintva jól megfigyelhető, mely menüpontunkban található.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az oldalon található facebook jelre kattintva.

140 Shares