-Hirdetés-

ÚJABB KOMOLY ZIVATAR ÉRKEZIK NEMSOKÁRA BUDAPESTRE!

A viszonylag nyugodt délelőtt után Ausztria irányából egyre gyakoribb felhősödés volt tapasztalható először a Dunántúl, majd a főváros térségében.

Győr térségében egy igen komoly zivatargóc képződött, mely nemsokára eléri a fővárost, és térségét, lássuk a részleteket!

A reggeli órákban 15 fokra ébredhettünk, a hidegfront elvonultával jelentősen visszaestek mind az éjszakai, mind a nappali maximum értékek.

A Dunántúlon több zivatar képződött a front mögött, ebből a legjelentősebb a főváros térségét vette célba, mozgása igen gyors, 17-18 óra között érkezik Budapestre, környezetében a szél jelentősen megerősödhet, átmenetileg viharossá is fokozódhat.

Az előttünk álló éjszaka a főváros térségében újabb csapadékgócokkal kell számolni, ezek között lehetnek hevesebbek is, óvatosan a közlekedéssel!

Csütörtök hajnalban feltámad az északnyugati szél, és bizony holnap már csak 23 fokot mérhetünk a főváros térségében, de az igen élénk északnyugati szélnek köszönhetően hőérzetünk 20 fok körül alakul majd.

A zivatar közeledését megtekintheti radar, és műhold képünkre kattintva, ami menüpontunkban található.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésem, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva!