-Hirdetés-

ÚJRA 40 FOKOT MEGHALADÓ HŐSÉG TÁMAD BÉKÉS, ÉS CSONGRÁD MEGYÉRE!

Még alig ébredtünk fel az előző 40 fokokat produkáló hőhullámból, majd az azt követő erős viharok által okozott károkból, újra támad a hőség, nem is akárhogyan, lássuk a részleteket!

A mai nap folyamán a fokozatosan megélénkülő délkeleti szélnek köszönhetően 24 órán belül drasztikusan emelkedtek a hőmérsékletek, a keddi 30 fokot, ma már 38 fok követte, és sajnos még a java hátra van!

Az előttünk álló éjszaka derült égboltra tekinthetünk fel, enyhe lesz a hajnal, 22 fokra ébredhetünk Békés, és Csongrád megye szerte.

A kissé élénk délkeleti szél segítségével a hőhullám újabb része éri el térségünket, ennek köszönhetően csütörtökön Békés, és Csongrád megye több pontján meghaladják majd a hőmérsékleti maximumok a 40 fokot!

Rendkívül erős UV sugárzással számoljunk, nem tanácsos sokat a napon tartózkodni.

Fronthatás (még) nem várható, azonban szikrázó napsütés annál inkább.

Pénteken tetőzik a kánikula, akkor már a 41 fokot is elérhetjük, embert próbáló 2 nap jön, majd érkezik egy markáns hidegfront, melynek előterében heves záporok, zivatarok képződhetnek igen jó eséllyel, erről holnap esti előrejelzésemben írok itt, az idojosdas.hu weboldalon.

Amennyiben hasznosnak találta előrejelzésemet, megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az előrejelzés alatt található facebook jelre kattintva.