Hírek

4-5 hónapig dugók lesznek az autópályán! Erre kell készülni!

- Hirdetés

A közlemény szerint az autósoknak, és fuvarozóknak korlátozásokra és torlódásra kell számítani a gyorsforgalmi úton hétvégenként, és akár éjszakánként is, mutatjuk hol érdemes figyelni!

A tervek szerint az M1-es autópálya bicskei szakaszán, Hegyeshalom irányába, a 46-os és a 60-as kilométerszelvények között indulhatnak el először a munkálatok.

-- Hirdetés

Ezzel párhuzamosan az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán március 19-től március 22-ig a 68-69-es kilométerszelvények között kezdődik meg – terelés mellett – a burkolat javítása, így előreláthatólag három napig az autósok ezen a szakaszon csak egy forgalmi sávon tudnak majd közlekedni.

Március 23-tól a 68-as kilométerszelvénytől a 105-ösig hétköznaponként 7 és 19 óra között végzik a szakemberek a nagy felületű burkolatjavításokat.

A Hegyeshalom felé vezető oldalon két és fél kilométeres szakaszon Biatorbágy térségében, illetve mintegy 12 kilométeres szakaszon a Herceghalom-Bicske vonalon lesznek sávfelújítási munkák.

A beruházás előreláthatólag 4-5 hónapot vesz igénybe, erről pontosabb tájékoztatást később adnak.

Hozzátették, hogy lokális javítási munkákat is folyamatosan végeznek a cég szakemberei: szerdán a Hegyeshalom felé vezető oldalon Bicske és Tatabánya között, a 39-es és az 50-es kilométerszelvények között folyik munkavégzés, és lesznek korlátozások.

Forrás: www.24.hu

-- Hirdetés

Csatlakozzon a beszélgetéshez

>