-Hirdetés-

A FlixBus Bulgáriában bővíti tovább Európa legnagyobb távolsági buszhálózatát, több magyar város is összeköttetésbe kerül SzófiávalA FlixBus európai mobilitási szolgáltató magyar városokkal kapcsolja össze először hálózatának legújabb országát, Bulgáriát. Budapestről, Kecskemétről és Szegedről március 23-tól napi rendszerességgel indulnak éjszakai buszok Szófiába, a két megyeszékhely Bécs irányába is új összeköttetést kap a hónap második felétől. Jegyek már elérhetők a www.FlixBus.hu oldalon és az ingyenes magyar nyelvű mobilalkalmazásban.

Illusztráció – MTI Fotó: Balogh Zoltán

A FlixBus 2016 nyarán vezette be szolgáltatását Magyarországra, gyors növekedést követően 2017-ben már 13 ország több mint 100 célállomására kínált közvetlen összeköttetést Budapestről. A bolgár piacra való belépéssel a mobilitási cég tovább növeli a Magyarországról közvetlenül elérhető célországok számát. A kelet-európai hálózatbővítés mellett a FlixBus Ausztria irányába is fejleszt. A Budapest-Bécs útvonal sikere után március 22-től a magyar fővárosból Grácba is minden nap szállít majd utasokat a FlixBus, Bécsbe pedig Kecskemétről és Szegedről is új napi összeköttetés válik elérhetővé.

2018-ban a FlixBus kisebb régiókat is a hálózatába kapcsol

Kecskemét a FlixBus legújabb magyarországi megállója, napi kétszer indulnak majd zöld nemzetközi buszok a városból. Szegedről március második felében már négy külföldi város lesz elérhető a társaság járataival.

„Mióta a FlixBus megkezdte működését 2013-ban, célunk a folyamatos európai növekedés. Ugyanakkor 2018-ban nem csak új országokat szeretnénk bekapcsolni a hálózatunkba, de meglévő piacainkon is egyre több új régiót fogunk lefedni. Az új kecskeméti megállónk, illetve az erősödő szegedi ajánlatunk révén még több magyar embernek termetünk kényelmes és megfizethető utazási lehetőséget.” – mondta el Arany László, regionális ügyvezető igazgató.

Zöld és okos mobilitás mindenkinek

A FlixBus ugyanolyan minőségű szolgáltatást biztosít flottájának minden járművén. Az ingyenes WiFi, kényelmes ülések, nagy lábtér, klíma, konnektor és mosdó alapfelszereltségnek számít a buszokon.

Jegyek az európai országokba a www.FlixBus.hu oldalon, az ingyenes mobil alkalmazásban és Magyarország közel 200 értékesítési pontján kaphatók. A foglalások módosítása rugalmas, az indulás előtti 15-ik percig lehetséges. Egy nagy poggyász és egy kézitáska ingyenesen szállítható. A jegyeket nem szükséges kinyomtatni, a check-in okostelefonon felmutatott QR kóddal is lehetséges.

Új, menetrend szerinti buszjáratok:

CSATLAKOZÁS UTAZÁSI IDŐ Jegyár a www.FlixBus.hu oldalon (Ft-tól)
Budapest <> Szófia 11ó 05p 5890
Budapest <> Grác 5ó 15p 5890
Szeged <> Szófia 8ó 25p 5890
Szeged <> Bécs 5ó 20p 5890
Kecskemét <> Szófia 9ó 50p 5890
Kecskemét <> Bécs 5ó 15p 4690

Részletes menetrendek és jegyek a www.FlixBus.hu weboldalon és a FlixBus mobilalkalmazásban érhetők el.

Forrás és kiemelt kép: FlixBus

(Ezt a cikket 1 alkalommal tekintették meg.)5 Shares