Horoszkóp

A heti horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan már a március derekát tapossuk, nyakunkon a tavasz, a lehetőségek, és álmok időszaka, ilyenkor újraszíneződnek a falak, ez a hét igazán kellemes, változatos napokat tartogat, lássuk is, horoszkópod mit ígér erre a hétre számodra?

Kos:

Kilátásokkal, változásokkal teli napok követik egymást, élvezni is fogod minden percét az életednek! Az előtted álló héten bármit elérhetsz, amit csak szeretnél, munkában akár karrier vagy épp szívügyek terén, ugyanakkor semmi sem pottyan az öledbe! Cselekedni neked kell, ezért cserébe már az égiek garantálják, hogy folyamatos energia utánpótlást biztosítanak számodra. Tele leszel lendülettel, ötletekkel na és óriás dinamizmussal, könnyen lenyűgözöl másokat, s motiválod az embereket. Minden nap, még hétvégén is rendelkezésedre állnak a megfelelő eszközök is, intellektualitás  s gyors gondolkodás hát kell ennél több? Bátran cselekedj meg olyasmit, amit eddigi életed során tán sosem.

Bika:

Bonyodalmakra kell felkészülnöd, és viták kereszttűzébe kerülhetsz a héten folyamán úgy, hogy igazából nem adsz okot arra, hogy bárki rád mutogasson, s netán számon kérjenek rajtad valamit. Vad ellenkezés helyett gondolkozz, s látni fogod, két dolgot tehetsz. Az egyik az, hogy messzire futsz, és inkább vállalod, hogy gyávának neveznek. Másodjára maradhatsz, de akkor sem emelheted fel a hangodat ám, kizárólag a türelem és a kedvesség vezethet kiváló eredményre. Melyiket választod ezek közül? Jó hír az, hogy képes leszel okosan dönteni, s az égiek támogatnak majd. Csütörtökön letisztul előtted minden, s bár már nem kacsintgatsz új kihívások felé, mégis beérkezik egy hír, ami cselekvésre fog sarkallni.

Ikrek:

Régi vágyad, hogy végre valami szokatlan dolgot tégy, akár azon az áron is, hogy elrugaszkodsz a földtől, mellőzve a szabályokat, s szárnyalhass kicsikét. Valamilyen pozitív változás biztosan útnak indul ezen a héten, akár munka, s karrier, emberi kapcsolataid terén is csoda történhet. Szeretnél egy kis friss levegőt szívni, új dolgokat kipróbálni, bátran felfedezni az ismeretlent? Semmi akadálya! Erőlködés nélkül jutsz több szabadsághoz, még több lehetőséget kínál számodra a sors, mint a közelmúltban bármikor. Szabad utat engedhetsz vágyaidnak. Emellett légy kicsit türelmesebb is, és elnézőbb azokkal, akiket gátnak vélsz fejlődésed útján! Ők nem akadályok, hanem megoldandó feladatok.

Rák:

Ezekben a napokban számos váratlan, és érdekes, egyben hosszú távra előremutató esemény történhet veled és körülötted, melyek rávilágíthatnak arra, hogy bizony igen magas falakkal veszed körül magadat, s ezeket ideje lenne lerombolni. Tisztában vagy saját lehetőségeiddel, képességeiddel, mégsem használod ki azokat eléggé. Ezen a héten lesz módod megcsillogtatni a tudásodat is most bármilyen problémádat, és gondodat, nyűgödet megoldhatod, csupán lendületet kell venned. Vedd rá bizony ezúttal magadat ügyeid rendezésének. Milyen jó indokod van erre? Az, hogy régóta húzódó témák is tornyosulnak az asztalodon, melyek teherként nyomják a válladat. Hidd el, megéri bátornak lenni!

Oroszlán:

A hét első fele nem lesz olyan könnyű, számos olyan feladattal kell majd megbirkóznod, mely ismeretlen területre visz, viszont tapasztalatszerzési célokból kiváló lenne felvállalni, és el is végezni azokat. Komoly megpróbáltatások elé kerülsz, de azért képes leszel megoldani mindent. Több problémás feladattal kell szembenézned, különösen szakmai téren. Ez nem is szokatlan számodra, hiszen újra és újra megtörténik veled, hogy ismeretlen területekre tévedsz. Úgy érezheted, hogy minden olyan feladatot és munkát is rád bíznak, amelynek elvégzésére mások nem alkalmasak. Nem jársz messze az igazságtól, de ennek az oka az, hogy jó munkaerő vagy.

Szűz:

Meglehetősen sok negatív energia, harag, bosszúság gyűlt össze benned a közelmúltban már, s történt ez leginkább azért, mert nem akartál másoknak semmit felróni vagy épp számon kérni különféle ígéreteket. Inkább elhallgattad, ha elégedetlen voltál valakivel vagy valamivel. Ám ezen a héten fordul ám a kocka, s betelik a pohár, azaz nem fogod türtőztetni magadat se. Tudd, hogy mindez a legjobbkor történik, mert a Merkúr arra sarkall, hogy mondd ki bátran a véleményedet, ne kímélj senkit. Jó hír, hogy mindezt képes leszel baráti, békés hangnemben közölni, és most ez a lényeg! Sokan elámulnak azon, milyen türelemmel rendezed a legkacifántosabb élethelyzeteket. Le a kalappal előtted!

Mérleg:

Sok érdekes és jelentős változást hozhat életedbe a következő pár nap, persze közben titkon remélted is, hogy végre történik valami, igaz? A napról napra melegedő idő kifejezetten jót tesz a lelkivilágodnak is, mosolyt csal az arcodra, s ismét nagyszerű dolgokat alkotsz. Kiváló helyszínt és körülményeket találsz a lényeges beszélgetéseknek, s kommunikációd kifinomult és meggyőző, türelmesen meghallgatod mások búját, sőt, szívesen nyújtasz segítséget embereknek. Ráadásul a saját ügyes-bajos dolgaidat is hipp-hopp megoldod. Anyagiak terén fogadd el, amit a sors felkínál!

Skorpió:

A hét elején elég sok a tennivalód, ráadásul pár dolog határideje már lejárt. Ezért most össze kell kapnod magadat, érdemes kétszer annyit dolgoznod, hogy mindennek a végére érj. Ugyanakkor megéri mindent megcsinálni, s felhagyni a halogatással. Néha kapkodni kell, így talán nem leszel mindig túl jó passzban, alkalmanként nehezen tolerálsz másokat, végül túl egyenesen, őszintén olvasol be környezeted tagjainak. Azért légy óvatos, nem kell már, hogy valaki csatába hívjon téged, s kiszemeljen valamilyen piszkálódása célpontjának. Kiszámíthatatlan hangulatingadozásaid péntekre megszűnnek, visszatér az az éned, akivel jó együtt lenni, aki képes nevetni, és akár mások hibáit tolerálni.

Nyilas:

A Hold csütörtökig még növekvő szakaszban van, és így ez továbbra is extra erővel és energiával tölt fel, gyakorlatilag mindenre jut elég időd és energiáid. Még akkor is képes leszel új lendületet venni, amikor már mindenki más megfutamodott. Ha most is szeretnél új utakat keresni, jó eséllyel rátalálsz egy olyan ösvényre, mely vonzó és remek perspektívát ígér. Vajon lesz bátorságod a járt utat feladni a járatlanért? A benned rejlő tartalékokat sikeresen felhasználhatod most legújabb céljaid elérése érdekében, de akkor cselekszel igazán jól, ha egy konkrét dologra irányítod a figyelmedet most, mindegy, mi az! Tedd bátran magasra a mércét, és várd el nyugodtan önmagadtól a legjobb eredmények elérését.

Bak:

A hétvége nem alakult tökéletesen, és pihentető kevésbé volt, szórakoztató annál inkább. Épp ezért nem csoda, ha kissé fáradtnak, lustának érzed magadat szerdáig. Nem leszel elemedben, s ha lehet, leginkább csak azokat a feladatokat végzed el, amiket nagyon muszáj. Ennek ellenére az égiek megóvnak a komoly kellemetlenségektől, ha elkövetsz valamilyen hibát is, azt rajtad kívül jó eséllyel senki se nem veszi észre. Érdekes, egyben jelentős fordulatok veszik kezdetüket csütörtöktől,  és ebben komoly segítségedre lesz a belső hangod. Intuíciód kiválóan fog működni, így mindig épp azt teszed, ami a sikerhez szükséges pont. Személyes vonzerőd kiemelkedő lesz, könnyen meggyőzöl másokat arról, hogy támogassanak.

Vízöntő:

Magad sem érted ezúttal, mi az a megfoghatatlan érzés, ami a szívedet és a lelkedet nyomja. Talán némi bizonytalankodás uralkodott el rajtad? Kétely? Megingott a bizalmad valakiben? Netán önmagaddal vagy jelenleg elégedetlen? A válasz ott van, de nem is másokkal kell a dolgokat rendezned, hanem elsősorban önmagaddal kell tisztába jönnöd. Mire is vágysz, milyen céljaid vannak, hová szeretnél eljutni, és milyen eredményre vársz? Vajon minden jelentős dolgot elértél, s talán nincs motivációd? A Hold növő fázisban van, s inspirációból akad bőven! Megfordulhat a fejedben a gyökeres változtatás gondolata. Amennyiben most kapsz új munkaajánlatot, vagy felmerül a költözés lehetősége, azonnal elemezd a lehetőségeidet!

Halak:

Egy Halakról aligha nem lehet olyasmit állítani, hogy hideg, rideg, figyelmetlen vagy épp érzéketlen. Ám a most következő napok nagy mennyiségű érzelemmel, s romantikával, vággyal töltenek fel, mely ritkán adatik meg neked. Épp ezért ne menekülj el ezek elől, hanem tárd ki a szívedet mindenki előtt. Használd ki azt, hogy másképp látsz dolgokat, s összefüggéseket, és képes vagy a szokásostól eltérő gondolkodással dönteni függő ügyeiddel kapcsolatban. Ez a hét jó eredményeket is kínál számodra, viszont a bátorságot neked kell összeszedni ahhoz, hogy nagy lépéseket tégy egy sokkal boldogabb élet felé. Lényeges, hogy ne bonyolódj bele semmilyen közös pénzügyi tranzakcióba barátaiddal, ismerőseiddel, még családtagoddal sem!

A horoszkóp osztható az oldalon található facebook jelre kattintva.