Hírek

A kamionosok óriási veszélyben!

- Hirdetés

Legutóbb egy késes, kamionos ellen elkövetett támadás borzolta a kedélyeket, s bizony sajnos a menekültek a határátkelőkön már-már életveszélyesek, s úgy gondolják nekik nincs mit veszteniük, és egy emberélet nekik nem érték.

A magyar kamionos pihenőidejét töltötte egy benzinkúton, nem is tehetett mást hiszen másképp bezzeg megbüntetnék a rend derék őrei, s amikor baj van az az érdekes, hogy sehol nincsenek.

A fuvarozás egy komoly szakma, jelen van az élelmiszeriparban, húsfeldolgozó iparban az autóiparban, így tulajdonképpen az élet minden területén. Bizony ha nem lenének a kamionosok akkor üresek lennének a boltok polcai, gyárak állnának le.

Hetek óta zajlanak a kamionos támadások, a szerb rendőrség pedig semmit nem tesz s pedig pontosan tudják hol s pont mikor jelennek meg a veszélyes menekültek késekkel arra várva, hogy kirabolhassanak egy kamionost, miért nem tesznek semmit a szerbek a rendőrök? Arra várnak, hogy megöljenek egy kamionost?

A kamionokban is óriási károk keletkeznek mert felvágják a ponyvát ami nem kis érték és időveszteség s mert úgy már az út nem folytatható, és sok országban úgy bírságolják az ártatlan kamionost, mintha embercsempész lenne, pedig fogalma sem lehetett róla hogy az éj leple alatt bemásztak a menekültek a rakomány közé, Horvátországban már közel 5000 eurós csekkeket osztanak az ártatlan kamionosoknak.

Mi lesz így a szállítmányozással, ami napjainkban amúgy is embert próbáló feladat, és nem hogy még szétbüntessék őket, ki fogja így ezt az amúgy szép hivatást választani, s mit lehet tenni azért, hogy a kamionosok elleni támadások megszűnjenek, mert sajnos így a helyzet pár hét múlva tarthatatlanná fog válni, akár áldozata is lehet, és miért kell ezt megvárni a szerb hatóságoknak, mégis mire várnak, de komolyan?

A cikk osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.