Érdekességek

A örök egészség titka!

- Hirdetés

Napjainkban egyre nagyobb forgalmat bonyolít le a gyógyszeripar világszerte, és sajnos Magyarország is az éllovasok között szerepel, pedig néhány természetben fellelhető kincs is óriási gyógyító hatással is bír, például ilyen a kristálygomba, lássuk, milyen betegségek leküzdésére, megelőzésére alkalmas?

A Kaukázus nem véletlenül a világ egyetlen helye, ahol az emberek a 100 éves kort is megélik, hiszen ott még a gyerekek is úgy isszák a kristálygombából készült italt, mint a vizet.

Professzor Menkiw szerint, aki egész életében a kristálygomba hatásai vizsgálta, a Kakukázusban szinte ismeretlen a rák vagy a tuberkulózis fogalma.

Mit gyógyít:

A kristálygomba megakadályozza a táplálék rothadását a belekben, ezáltal gyógyít, no és élethosszabbító hatása is van. Elsősorban tehát a gyomor-bélrendszer zavaraiban alkalmazható.

Naponta kell inni belőle, rendszeres fogyasztása pedig nem ártalmas. Emellett egyáltalán nem zavarja az emésztést, mert gyorsan felszívódva a vérbe jut.

Így készítsd el:

6 evőkanálnyi kristálygombát műanyag szitába téve meleg vízzel lemosunk. Ízlés szerint 8-10 dkg cukrot teszünk hozzá.

Egy száraz fügét, vagy 8-10 szem mazsolát (esetleg aszalt barackot) és fél citromot teszünk bele.

Végül 2 liter hideg vízzel felengedjük, jól felkavarjuk, és szobahőmérsékleten 2-3 napig érleljük. Minden nap keverjük meg. Érlelés után szűrjük le és csavarjuk bele a citrom levét. Az így elkészített limonádét hűtőben tárolva néhány napig fogyaszthatjuk.

A kristálygombák nagyon gyorsan szaporodnak, így már a harmadik érlelés után észre fogod venni, hogy sokkal több lett belőle.

Így idővel majd egyre több adagot készíthetsz el ebből az ízletes és egészséges limonádéból.

Nagyon fontos, és kiemelendő, a kristálygomba fémmel nem érintkezhet, mert azonnal tönkremegy!

A kristálygomba számos más hasznos hatással bír, így például akinek magas a vérnyomása, az is kitűnő élettani hatásokra számíthat a limonádé rendszeres fogyasztása mellett.

Hasznosnak találta a cikket? Osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.