-Hirdetés-

A tél hétvégéje jön Békés, és Csongrád megyében! Részletek!

Az elmúlt 3 napról kijelenthetjük, hogy a tél nem spórolt a fehér égi áldással, Békés, és Csongrád megye szerte jelentős, és tekintélyes hóréteg alakult ki, lássuk, mi várható a folytatásban?

Az előttünk álló hétvége egyértelműen a tél, és a téli sportok szerelemeseinek kedvez majd,  kicsit a Karácsonyt idézi a táj, pedig már lassan a tavasznak kellene kopogtatnia.

A reggeli órákra -4, -5 fok köré süllyedtek a hőmérsékletek Békés, és Csongrád megye szerte, sokfelé még kicsi intenzitással, de hull a hó, az átmeneti ónos szitálást követően, az útviszonyok több mint veszélyesek lakott területen kívül, és belül egyaránt, nagyon óvatosan a közlekedéssel.

A szombati nap folyamán, főleg a délelőtti órákban még kisebb hózáporok jellemzik majd térségünket, majd délután szűnik a csapadék, azonban napsütés a mai napon nem várható, a hó olvadásától nem kell tartanunk, fagypont körül tetőznek a napi maximumok, viszont veszélyes útviszonyok várhatóak  a nappali órákban is!

Szombaton a késő esti órákhoz közeledve nyugat felől tisztul majd az égbolt, újra erősödik a fagy, vasárnap reggel bizony -10 fok közeli hőmérsékletekre ébredhetünk, és a hét utolsó napján is egész napos faggyal számolhatunk, de már némi napsütés kíséretében.

Említésre méltó enyhülés térségünkben csak a hétfői napon kezdődhet, azonban sajnos ez még nem jelenti, hogy itt van a tavasz!

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.