Egészség

A természet csodaszere, mely lesöpri a patikák, gyógyszertárak polcait! Recepttel!

- Hirdetés
209 Shares

Édesapám, és apósom egyaránt visszeres betegséggel küszködtek, anyum, és anyósom pedig magas vérnyomással. Anno 8 éve egy ismerősöm egy csodaszert ajánlott, amin először mosolyogtam, de…

Elhamarkodott volt ítélkezésem, hogy valódi gyógyszer, ráadásul egy olyan, ami rengeteg betegséget meggyógyít, nem létezhet, pláne a természetben.

-- Hirdetés

Pár hét alkalmazás után ez a gyógyszer, illetve gomba csodákat művelt a visszeres lábakkal, és magas vérnyomással egyaránt, amire a patikai, sok mellékhatással bíró gyógyszerek nem tudtak mit kezdeni.

Nem hogy kezeli, hanem már megelőzi az említett problémák kialakulását, és még rengeteg más panaszra is jó.

Vízikefírnek is szokták nevezni, tisztességes neve: Japán kristálygomba, lássuk, miben lehet segítségünkre.

Kaukázus nem véletlenül a világ egyetlen helye, ahol az emberek a 100 éves kort is megélik, hiszen ott még a gyerekek is úgy isszák a kristálygombából készült italt, mint a vizet.

Professzor Menkiw szerint, aki egész életében a kristálygomba hatásai vizsgálta, a Kakukázusban ismeretlen a rák vagy a tuberkulózis fogalma.

A kristálygomba megakadályozza a táplálék rothadását a belekben, ezáltal gyógyít és élethosszabbító hatása is van. Elsősorban tehát a gyomor-bélrendszer zavaraiban alkalmazható.

Naponta kell inni belőle, rendszeres fogyasztása nem ártalmas. Emellett egyáltalán nem zavarja az emésztést, mert gyorsan felszívódva a vérbe jut.

Elkészítése:

6 evőkanálnyi kristálygombát műanyag szitába téve meleg vízzel lemosunk. Ízlés szerint 8-10 dkg cukrot teszünk hozzá. Egy száraz fügét, vagy 8-10 szem mazsolát (esetleg aszalt barackot) és fél citromot teszünk bele.

Végül 2 liter hideg vízzel felengedjük, jól felkavarjuk, és szobahőmérsékleten 2-3 napig érleljük. Minden nap keverjük meg. Érlelés után szűrjük le és csavarjuk bele a citrom levét. Az így elkészített limonádét hűtőben tárolva néhány napig fogyaszthatjuk.

A kristálygombák nagyon gyorsan szaporodnak, így már a harmadik érlelés után észre fogod venni, hogy sokkal több lett belőle. Így idővel egyre több adagot készíthetsz el ebből az ízletes és egészséges limonádéból, és akár másnak is adhass, mert az élet szép, és minden ember élhessen 100 évig!

Szerző:

Gubár András

Amennyiben hasznosnak találta írásom, osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

 

-- Hirdetés
209 Shares

Csatlakozzon a beszélgetéshez