Hírek

A Tesco szigorú korlátozásokat vezet be!

- Hirdetés

A járvány miatt a Tesco áruházlánc drasztikus, de mégis ésszerű döntésre szánta el magát, de az emberek védelmében, minden bizonnyal ez érzékenyen érinti majd a lakosságot, de nem volt más választás, lássuk hogy milyen korlátozásokra készüljünk.

Próbálnak felkészülni a várható vásárlási rohamra s ami nem biztos, hogy ésszerű dolog, ezért a szállítási kapacitás, s a gördülékenyebb ellátás érdekében maximalizálják, hogy a termékekből mennyit lehet most rendelni, és azt a határt nem lehet túllépni, elképzelhető, sőt valószínű, hogy több áruház is hasonló nagy lépésre kell, hogy elszánja magát, ez napokon belül kiderül.

12 darabban határozták meg a megvásárolható termékek számát, és erről levelet is küldtek azoknak, akik például online, vagy webáruházból rendelnek.

Ennek ellenére előfordulhat, hogy sok termék hiánycikk lesz, de igyekeznek pótolni ahogy csak lehet.

Mivel a következő hetekben több online vásárlóra számítunk, előfordulhat, hogy a kiszállítási időpontok a szokásosnál hamarabb betelnek, és javasoljuk, hogy amennyire lehetséges, foglaljon előre. Akár három héttel előre lefoglalhatja az idősávot, s így a kiszállítás napját megelőző munkanap 23 óráig módosíthatja kosarának tartalmát.

Munkatársaik védelme érdekében úgy döntöttek, hogy csak fizetés lehetséges vészhelyzet esetén.

Nagyon fontos most, hogy ne pánikoljunk be, nagy a baj, s a veszély is ez tény, de ha a lakosság komolyan és felelősségteljesen együttműködik a hatóságokkal, orvosokkal, akkor meg lehet állítani a vírust, az hogy ez az állapot meddig tart, sajnos még nem lehet tudni, de elhúzódó lesz, segítsünk az idő embereken, s ez nagyon fontos.

A cikk osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.