Hírek

A Waberer’s megelégelte a sofőrhiányt, keményet lépett!

- Hirdetés

A Waberer’s megelégelte a drasztikus méreteket öltött sofőrhiányt, lépni kell, és ezt a cég meg is tette, új,  összefogó program indul, melynek köszönhetően mérséklődhet, méghozzá jelentősen a sofőrhiány, íme s részletek!

A most elindult tréningre többszörös volt a túljelentkezés, így széles körből választhatták ki azokat az elhivatott sofőrjelölteket, akiknek kedvezményes képzést, már a program ideje alatt munkalehetőséget és fizetést is kínál a fuvarozó cég.

A tavasszal záruló programra már B kategóriás jogosítvánnyal jelentkezhettek a 21. életévüket betöltött jelöltek, a képzésért cserébe mindössze annyit kellett vállalniuk, hogy legalább két évig a cégcsoportnál dolgoznak majd.

A sofőrjelöltek a legtapasztaltabb cégen belüli és külsős szakemberektől, nagyon modern felszereltségű járműveken szerezhetnek valós tudást, amit azután a nemzetközi árufuvarozásban hasznosíthatnak.

A résztvevők, akik a szimulátoros gyakorlás mellett az E kategóriás oktatás során pótkocsival szerelt nyerges vontatót is vezetnek, a biztonságos és gazdaságos vezetés elsajátítása mellett komplex szakmai tudást és piacképes gyakorlati tapasztalatot szereznek Európa egyik legnagyobb fuvarozó vállalatától.

A sikeres C, illetve CE vizsgát tett sofőrök teljes fizetéssel és vonzó juttatási csomaggal azonnal munkába állhatnak a Waberer’s kötelékében.

A Waberer’s hazánkban egyedülálló, új képzési programja az eddigieknél hatékonyabb eszköze lehet az iparágban általánossá váló sofőrhiány megszüntetésének. A program sikere esetén a vállalat még további hasonló képzések indítását tervezi.

Forrás: Waberer’s International Nyrt.