Horoszkóp

Angyali üzenet péntekre!

- Hirdetés

Végre valahára elérkezett mindenki kedvenc napja, a pihenés kapuja a péntek. Bizony, igen mozgalmas, s egyben izgalmas hétköznapok állnak mögöttünk, de a péntek is eseménydúsnak ígérkezik, lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér a pénteki napra számodra, angyalod milyen tanácsokkal lát el.

Kos:

Ma jóval feszültebb leszel a kelleténél, ugyanis váratlan tennivalók kerülnek az asztalodra, márpedig nem számoltál ezekkel ezúttal. Mondj ellent vagy bólogass megértően? Inkább találj arany középutat, és végül mindenki elégedett lehet, és sértődésre sem lesz ok már. Ahelyett, hogy mérgelődnél, vállalj magadra pár érdekes tennivalót, de ne mindent.

Bika:

Délelőtt nem kell bonyodalmakra számítanod, könnyen belefeledkezhetsz a munkádba vagy a tanulásba, viszont megoldod a feladatokat. Jó hír, hogy pár magánjellegű ügyet is el tudsz intézni, s közben fel sem tűnik, s mennyire repül az idő. A munka oroszlánrésze után bátran foglalkozz a hétvégi tervekkel is, és ne felejts el időben lelépni az irodából vagy a suliból.

Ikrek:

Ma még a megszokottnál is sokkal jobban kapaszkodsz a kézzel fogható dolgokba majd, ide sorolandók a megszokások, a rutinok is. Érdemes lenne délutánra kicsit engedned a görcsösségből! Legalább pénteken ne ragaszkodj a szabályok, kötelezettségek betartásához! Kicsit ereszd el magadat és szárnyalj! Ne kelljen rábeszélni téged egy kétnapos bulira vagy egy baráti összejövetelre.

Rák:

Ha kissé bonyolultnak véled a saját helyzetedet, akkor tudd már hogy ma minden szituáció rendezhető, a kuszaság kibogozható, a vitás felek kibékíthetők, és sok jó dologra kapsz esélyt. Fény gyúl az alagút végén és megérted, hogy akik látszólag eddig ellened is voltak, éppen a te javadat szolgálják. Az égiek kellemes hatásokkal ölelnek körül egész álló nap.

Oroszlán:

Már reggeltől éltető energiák ölelnek körbe ma. Nem leszel fáradt, és sem nyűgös, viszont az igazán nagy dolgokat halaszd el hétfőig, s ne maradjon semmi félbe. Minden szempontból támogatnak téged az égiek. Feladataidat remekül elvégzed, sokat gyorsan sikerre viszel majd. Adódik arra mód, hogy együtt dolgozz valakivel, a közös munka pedig mindkettőtök hasznára lesz.

Szűz:

Ma emelkedett lesz a kedélyállapotod, ezúttal lendületesen haladsz a feladataiddal, és ha kell, besegítesz másoknak is igaz? A délelőttöd bonyodalmak nélkül telik, és ráadásul minden porcikádban érzed, hogy a jelenleginél már csak jobb jöhet ma. Itt a hétvége már csak pár órát kell várnod a munkahét befejezéséig, utána elengedheted magad. Jó szórakozást.

Mérleg:

Ma légy nyitott mindenre és mindenkire. Bármi megtörténhet most. Az információk sebesen áramlanak, rengeteg tippet, javaslatot hallhatsz ma, sokat gyorsan a magad javára fordíthatsz. Ha valaki bizalommal közeledik feléd, azt fogadd örömmel, hiszen most ez valójában a te dicséreted! Ma akár kényes ügyekkel kapcsolatban is képes vagy jó megoldással szolgálni.

Skorpió:

Figyelj oda minden eseményre, változásra, jelre, sok érdekes hír jut ma el hozzád, vagy végre tisztán látsz valakivel vagy valamivel kapcsolatban. Légy folyamatosan résen is, mert könnyen megeshet, hogy valaki félre akar vezetni, hogy a saját eredményeit növelje általad. Nem minden olyan fényes, mint amilyennek elsőre látszik, tehát ne dőlj be a túl szép ígéreteknek.

Nyilas:

A mai nap meglepő lehetőséget kínál neked, mindenre figyelj! Bár talán eleinte apróságnak fog tűnni, de ne feledd azt,és hogy mindig a kicsiből lesz a nagy! Csakis most rajtad múlik, mi az, amit megvalósítasz! Összpontosíts a lényegre, és próbálj mindenre időt találni. Azt viszont tartsd szem előtt, hogyha azonnali döntésre akarnak kényszeríteni, annak állj ellen.

Bak:

Pontosan tudod, és hogy nem érdemes görcsösen ragaszkodnod az elképzeléseidhez, főleg akkor nem, ha azok már-már elavultak és elszállt felettük az idő. A mai nap remek lehetőséget kínál arra, hogy módosíts pár dolgon. Ha nem teszed, akkor a körülmények fognak arra rákényszeríteni, hogy változtass különféle, régi, jól bevett szokásaidon.

Vízöntő:

Egy közeli rokon vagy barát kérheti ma az iránymutatásodat is. Meglehet, hogy nagyon hiányol, de az is, hogy tényleg bajban van. Szerencsére bátran hangot ad annak, mi a gondja, így tudsz neki segíteni, és ez örömteli érzéssel tölt el. Légy kedves, és nyitott mindenki irányába! Ha te nem figyelsz másokra, ők is el fognak hanyagolni. Ugye ezt nem akarod.

Halak:

A hétvége itt van a nyakadon, ami örömmel tölt el, s a jó hangulatot a hirtelen felbukkanó feladatok sem függesztik fel. Szerencsére csak délután fogod észrevenni magadon, hogy egyre inkább lassulsz és fásulsz, éppen ezért inkább ne várd meg, és míg a dolgok már csak vontatottan haladnak! Amint érzékeled, hogy elfogyott az energiád, ugorj ki a mókuskerékből.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.