Horoszkóp

Augusztus havi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Bizony, sajnos gyorsan elrepül a nyár, de a szép emlékek már örökre megmaradnak, azért még ne temessük a nyarat, hiszen még előttünk az augusztus, ami igencsak eseménydúsnak ígérkezik s lássuk is, hogy horoszkópod vajon mit is ígér erre a hónapra.

Kos:

Változatosság és mozgalmasság jellemzi augusztus havát ami persze vonatkozhat a munkádra vagy épp vakációdra is. Érezd magadat  most szerencsésnek! Most meglepően sok és pozitív elismerést kapsz környezetedtől, no, persze ezért megdolgoztál, és jár neked. Megnőhetnek azon igényeid, melyek a változás felé mutatnak, életedet akár alapjaiban is átformálhatod. Semmit ne rombolj le, csakis építkezz! Nem csak saját magadon, és hanem környezeteden is ajánlott módosításokat végezni, hogy jobb legyen a közérzeted. Bátran valósítsd meg ötleteidet, régi vágyaidat, és persze zárd le a régóta függőben lévő ügyeket. Most komoly fejlődést érhetsz el, reflektorfénybe kerülhetsz.

Bika:

Valami van a levegőben? Bizony, és minden körülmény adott ahhoz, hogy valami igazán különleges dolgot alkoss. A változás elkerülhetetlen, légy spontán, remek dolgokban lesz részed. Mozgalmas a nyár utolsó hónapja, s bár nagyon meleg van, neked nem jutott túl sok időd a pihenésre, így kikapcsolódásra. Ideje ezen is módosítani amellett, hogy a karrieredet is építgeted. Új lehetőségeket kell felkutatnod, s de nem kell máris nekikezdeni valaminek, és ezzel ráérsz szeptember elejéig. Szerelem terén is jelentős változások várnak rád most. Amennyiben rászánod magadat tanulásra, bátran kötelezd el magadat tartósan, megéri az időt és energiát befektetni.

Ikrek:

Rád fér a pihenés, ne is tagadd! Amennyiben még nem volt alkalmad akár a tartalmas kikapcsolódásra, akkor a nyár utolsó havában mindenképp találj erre időt és helyet! Ne keress kifogásokat, s hisz erőd végén jársz. Fel kell töltődni most, ha bírni akarod az őszi szezont. Amennyiben hódítani lenne kedved, bátran tegyél ennek érdekében lépéseket, ha még szingli vagy, biztos, hogy rád talál a szerelem. A párkapcsolatban élőkre is romantikus no és izgalmas időszak köszönt most, sok pozitív fordulattal jöhet lánykérés, gyermekvállalás, közös otthon kialakítása. Egyszerűen minden körülmény adott a sikerhez, csak legyél bátor és mozdulj ki a komfort zónádból.

Rák:

Amikor a Nap már az Oroszlánban jár, azt jelzi, hogy túl vagy a nyár jelentős részén. Úgy érezheted, elfáradtál, talán kissé kiégtél, ugyanakkor a mélyben még vannak komoly energiatartalékok, jövőbe mutató tervek, ötletek. Általában nem övezi kétség döntéseidet, ennek ellenére augusztusban többször is elbizonytalanodhatsz most, megtorpanhatsz. Bátran vállald fel önmagadat, véleményedet és ne visszakozz most. Akik még keresik az igazit, most megtalálhatják a vágyott személyt, augusztus második fele kiemelten kedvez ennek. A nagy rátalálás igaz lehet egy új munkára vagy új lakhelyre is! Amennyiben most vakációzol, s így netán épp külföldre költözöl, a legjobb időszakot biztosítják ehhez az égiek 22-e után.

Oroszlán:

Az égiek kissé kellemetlenkednek, ezért augusztus első napjaiban váratlan konfliktushelyzetekbe bonyolódhatsz, ám 7-e után a jegyedben járó Nap visszabillenti a mérleg nyelvét, és ismét egyensúlyba kerülsz a világgal. Eltökéltséged, határozottságod sokat segít majd abban, hogy minden nehézséget okosan és gyorsan orvosolj. A problémákon hamar túllépsz, amit kell, azt megoldod. Javallott a csapatmunka, a másokkal közösen létrehozott eredmények kiemelkedők lesznek. Augusztus középső harmadában lényeges kérdésekben kell döntened, ugyanakkor ne hamarkodj el semmit! Minden adott ahhoz, s hogy kipihend magadat. Készülj fel arra, hogy augusztus utolsó napjai leterhelők lehetnek, de semmilyen befektetett idő és energia nem vész kárba.

Szűz:

A meleg idő nem elvesz, és hanem energiát ad, így megmutathatod az egész világnak sokszínűségedet, egyediségedet, tapasztalataidat és rugalmasságodat most. Olyat láthat meg benned környezeted néhány tagja, ami elismerést vált ki belőlük. Az előzők együttesen komoly lehetőségeket tartogatnak számodra bármi is adódik számodra, azt járd körbe! Szinte mindenben a pofit és a fejlődés lehetősége lakozik most. Anyagiak tekintetében mindenképpen pozitív irányú változásokat várhatsz, ne utasíts  most vissza semmilyen új munka lehetőségét. Ha ez külföld felé húz, hát lépd meg! Augusztus hava felkínálja az előrelépés és fejlődés lehetőségének teljes tárházát karrier, s szerelem terén egyaránt. A magányosok most megtalálhatják párjukat.

Mérleg:

Sokaknak feltűnik a jókedved, így az emberek akár örömmel keresik a társaságodat augusztusban. Tele leszel erővel, energiával és pozitív gondolatokkal ezúttal. A kánikula neked nem okoz gondot, szárnyalsz és jól veszed az esetleges akadályokat. Építő energiák segítik mindennapjaidat s döntéseidet, hatalmas eltökéltség és óriási akaraterő jellemez. Kreativitásod szárnyal, s új ötleteiddel meggyőzöd környezetedet arról, hogy támogassanak téged. Feljebb léphetsz a ranglétrán vagy eldöntheted, hogy továbbtanulsz. A szenvedélyességed ezúttal felturbózza a kapcsolatodat, s ha még magányos vagy, kiváló lehetőséget kapsz egy új és különleges érzelem megjelenésére.

Skorpió:

Augusztus első napjaiban feszültségek nehezítik életedet, a Mars okozza ezt. Morgolódás, akár harag, ellenállás mind megfigyelhetők, ám ezekkel csak az energiádat fogyasztod feleslegesen. Nagyon makaccsá válhatsz már, nem figyelsz másokra, így szemellenzővel mész előre a saját fejed után. Robbanékonyság van jelen az életedben, ez pedig sok vitát eredményezhet. Hajlamos lehetsz arra ezúttal, hogy elveszítsd többször is a türelmedet  de ezzel nem csak másoknak, hanem magadnak is ártasz most. Sürgősen keress időt a pihenésre, szabadidődet viszont csak olyanokkal töltsd, akik semmit nem vesznek el tőled, s kizárólag adnak neked szeretetet, kedvességet. A hónap vége most nyugalmasabbnak ígérkezik.

Nyilas:

Az égi hatások a hét első felében most kevésbé kedvezők, és akár olyan formában is érzékelheted mindezt, hogy kicsit legyengül, vagy lelassulsz, és kételyeid támadnak, vagy egyszerűen nem értesz meg bizonyos dolgokat. Az se okozzon meglepetést, ha a komoly megterheléseket most kifejezetten rosszul viseled. Ne aggódj, ez az érzés nem tart örökké! Néhány régebb óta húzódó ügyed újra terítékre kerül, s így nem tűrnek további halogatást. Ezeket sürgősen meg kell oldani, még akkor is, ha más ügyektől vonod el az időt, energiát. Jól fog esni, hogy péntekre rengeteg ügy mellé kerül pipa a feladatlistádon. A benned rejlő feszültség szerdán eléri a csúcspontját, próbáld magad tudatosan visszafogni, s végül hétvégére teljesen lenyugszol.

Bak:

Új dolgok után áhítozol? Változásra vágysz? Ez mind teljesen rendjén van, s hát tegyél egy fontos lépést önmagadért. Augusztus folyamán mozgásigényed s kalandvágyad megnő, olyasmire is igent mondasz, amire eddig nem volt példa. Bátorságod kifizetődő lesz, s remek élményekben lesz részed. Új munkalehetőség, tanulmányok megkezdése is szóba kerülhet, és emellett a szerelmi életedben is látványos lehet a változás. Kiemelkedően jó időszak vár rád, Fortuna sok lehetőséget kínál neked. Munkahelyi teljesítményed sokat javul, anyagi ügyeid megoldódnak. Ne légy rugalmatlan, ez most csak hátráltathat az előre lépésben.

Vízöntő:

Augusztus első hetében több kellemetlen helyzetre is számítanod kell. Régi problémák kerülhetnek elő a szőnyeg alól, s ezek lezárása nagyon sürgetővé válik. Sokat árthatsz magadnak azzal, és ha struccpolitikát folytatsz. Szánj időt arra, hogy számba veszed a függő ügyeket, fontossági sorrendet állítasz fel, aztán pedig sorban elkezded ezeket megoldani. Aki mer, az nyer! 22-e után szorgalmad megtérül, sokan fognak hálálkodni azért, s hogy helyettük is megoldottál pár dolgot. Minden gördülékenyebbé válik, s így munka, tanulás vagy épp vizsgák terén remekül teljesítesz. Szerelemmel összefüggésben jelentős fordulatok következhetnek most be augusztus utolsó napjaiban is. Különösen a párjukat még keresőkre várnak nagyszerű lehetőségek.

Halak:

Augusztus hónapja felemelő és sikeres lesz most. Mindent elérhetsz, amit célként tűzöl ki magad elé. Kedélyállapotod kimagasló, sokakat te ösztönzöl mosolygásra és tettekre. S ha segítségre van szükséged, azt is megkapod. Élj minden lehetőséggel, ami most az utadba kerül. Rajtad múlik, s hogy egy vagy épp több dolgon tüsténkedsz egyszerre. Régóta vártad már, hogy végre fordulóponthoz érjen az életed és most ez itt van! Amit augusztusban kipipálsz, annak bizony szeptemberben látványos eredménye lesz, akár anyagi vagy erkölcsi szempontból. Új emberekkel ismerkedhetsz meg, tanulhatsz, felfedezhetsz új helyeket. Ha munkahely váltáson, saját vállalkozás indításán, és netán költözésen töröd a fejed, vágj bele nyugodtan!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.