Érdekességek

BEKEMÉNYÍTENEK AZ ÁRUHÁZAK! AKÁR MÉG A PARKOLÓBAN IS ELLENŐRIZHETIK BLOKKUNKAT, VÁSÁROLT TERMÉKEINKET!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A kereskedelmi vonal bekeményít, a ” mesterséges deficit” csökkentése mellett tették le a voksukat, és a jövőben szigorító intézkedések egész sora jön, ilyen lesz többek között a parkolói ellenőrzés, lássuk a részleteket!

A lakosság elszegényedésével jelentősen elszaporodott a lopásos bűncselekmények, és megélhetési bűnözések száma, jelentősen csökkent több hazai áruházban a bevételi oldal, az emberi találékonyság határtalan.

Egy legutóbbi esetben , egy férfi kalapjában találtak drága kozmetikai szereket, az “Úr” elmondta, hogy azért választotta a lopás ezen módját, mert az érzékelő kapunál magasabb , így “fejmagasságban mindent ki lehet vinni” ami egy kalapban elfér.

Nem rejtette véka alá, hogy “visszatérő vendég”, így felbecsülni sem lehet, hogy évek alatt hányszor “fordult”, és mennyi anyagi kárt okozott a kereskedelmi láncnak?

Kilátásba helyeztek egy, a biztonsági szolgálatokkal kivitelezett parkolói ellenőrzési stratégiát, amit véletlenszerűen alkalmazhatnak majd vásárlókon, egy enyhített terv szerint kódérzékelőt helyeznének el a parkolók kijáratánál, így kevésbe lenne kellemetlen a szabadban történő ellenőrzés, hogy melyik ellenőrzési formát választják, arra októberben kapunk választ.

Az írás megosztható, a cikk alatt található facebook jelre kattintva.

Csatlakozzon a beszélgetéshez