Hírek

Bekeményítenek az áruházláncok!

- Hirdetés

A rohamosan terjedő vírus miatt a vásárlók napokon belül szabályosan kifosztották az élelmiszerláncokat amire még lett volna online megoldás, azonban márciusban már házhozszállítás is ellehetetlenült, sajnos félő, hogy komoly élelmiszerhiány léphet fel, részeben a pánikszerű felvásárlásnak köszönhetően s lássuk is, hogy melyik áruház hogy reagált a kialakult helyzetre, be kell sajnos keményíteni.

Aki eddig nem foglalt időpontot a kiszállítási rendszerben, s az már ne reménykedjen, ugyanis márciusra teljesen beteltek. A boltlánc már vasárnap rendkívüli tájékoztatóban közölte, és hogy a hónapra nem tud már több rendelést felvenni.

Bekeményít a Tesco is.

Márciusra egy kiszállítási időpont sincs sajnos, április első hete is teljesen betelt. A személyes átvételhez ugyancsak időpontot kell foglalni már a 12 kijelölt áruház valamelyikében ám csak elvétve találni egy-egy szabad lehetőséget, például a Váci úti áruházban márciusra nincs idősáv, április első hetére is alig.

Átalakult a kínálat, és így a ritkábban vásárolt termékekből kevesebb vagy semennyi sem lesz elérhető, a többi áruból pedig minden vevő 12 darabban vagy csomagban maximalizálták a vásárlást, hogy mindenki jusson élelmiszerhez.

A szállítóknak, és vásárlóknak fizikai érintkezését elkerülendő a Tescótól rendelt termékeket csak online fizetéssel lehet megvenni, a helyszíni bankkártyás fizetésre nem lesz lehetőség.

A Spar is elhasalt.

A Spar házhozszállítási szolgáltatása is egész márciusra betelt, a legkorábbi időpont április 4 s bár azon a héten is csak elvétve akad szabad idősáv. Aki szerencsés még épp talán be tudja passzírozni magát április elején személyes átvételre a három elosztóház egyikébe, Pesterzsébet, Szentendre, Diósd.

Legyünk fegyelmezettek, és ne vásároljunk ész nélkül, tartós élelmiszert vásároljunk, segítsük az időseket hiszen nekik köszönhetjük az életünket, és hogy ember lett belőlünk, ez a hála ideje lehet, éljünk vele, így amiben csak lehet, segítsük a 65 év felettieket.

A cikk osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.