Érdekességek

BÉKÉS , ÉS CSONGRÁD MEGYE LEGNÉPSZERŰBB IDŐJÁRÁS ELŐREJELZŐ OLDALA, KÖZEL 400000 FELHASZNÁLÓ!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

2017 január 6.

IGEN!

Ez az a nap amikor létrehoztuk Békés, és Csongrád megye saját, önálló időjárás előrejelző oldalát, a www.idojosdas.hu  weboldalt.

Törekedtünk egy dizájnos, érdekes, és főleg hasznos weboldal létrehozására, ami alig fél év, azaz 6 hónap alatt 400000 felhasználóra tett szert, ami ebben a régióban ilyen rövid idő alatt példátlan!

Minden nap reggel, és este friss, pontos, térben, időben jól elhelyezett előrejelzésekkel, radar, műholdképpel, horoszkóppal, érdekességekkel állunk Békés, és Csongrád megye szolgálatában!

Változékony időjárás esetén nap közben is frissül oldalunk!

Az oldalon lehetőség van cégek, és vállalkozások számára reklámlehetőségre, amiről Hirdessen Nálunk, vagy a Média ajánlat rovatban talál, és hirdetésével közel 400000 ember találkozhat, egyetlen kattintással.

Az oldal célja fokozatosan bevonni Jász-nagykun-Szolnok megye területét is a “hatósugarába”, a műszerezettség, erők átcsoportosítása folyamatban van.

Látogassa bátran weboldalunkat, a www.idojosdas.hu weboldalt, és nem csalódik többet az időjárásban!

Bízunk benne, hogy az elkövetkezendő hónapokban oldalunk rendszeres felhasználójává válik, amit mi a lehető legpontosabb előrejelzésekkel hálálunk meg.

www.idojosdas.hu ” elhozza az Ön számára ideális időjárást”

A bemutatkozás megosztható az alább található facebook jelre kattintva.

Csatlakozzon a beszélgetéshez