Hírek

Bemutatkozik Dér Péter: az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. új értékesítési vezetője

- Hirdetés

Legutóbb frissítveIdén február elejétől Dér Péter tölti be az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. értékesítési vezetői pozícióját. A tapasztalt és ambiciózus szakember számos fejlesztési tervvel igyekszik fellendíteni a vállalat értékesítési tevékenységét.

Bemutatkozik Dér Péter: az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. új értékesítési vezetője 2
Dér Péter, az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. új értékesítési vezetője

Dér Péter főiskolai tanulmányainak befejezése óta nagyhaszonjárművekkel foglalkozik. Kezdetben egy kisvállalkozásnál dolgozott, majd az egyik magyarországi haszongépjármű-importőrnél 2000-től 2006-ig területi értékesítőként, ezt követően 2006-tól 2018 elejéig értékesítési vezetőként tevékenykedett. Így nagyon jól ismeri ezt az iparágat, a magyar piac sajátosságait és igényeit, valamint számos ügyfelet.

„Szerettem volna ebben a szakmában maradni, az MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft. ajánlata pedig vonzó kihívást, illetve motivációt kínált” – kezdte Dér Péter. „Első legjelentősebb feladatom a csapatépítés, azaz a mostanában megüresedett értékesítői pozíciók betöltése. Célom, hogy tíz újjármű-értékesítőből álljon ez a csapat. Ezenkívül az értékesítési adminisztráció területén is tervezem erősíteni a csapatot, hogy az értékesítők még aktívabban foglalkozhassanak az ügyfelek személyes megkeresésével, illetve a velük való kapcsolattartással. Emellett tapasztalataimat kamatoztatva segítem majd a járművezető-továbbképzési programunk fejlesztését, a telematikai szolgáltatás erősítését és a TGE kishaszonjármű értékesítésének a felfuttatását” – fejtette ki Dér Péter.

Forrás és fotó: MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft.

(Ezt a cikket 1 alkalommal tekintették meg.)Csatlakozzon a beszélgetéshez