Friss időjárásjelentés

Búcsúzik a napsütés Békés, és Csongrád megyétől!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A mögöttünk álló szombat éjszaka igen erős lehűlés következett be Békés, Csongrád megye térségében, főleg a hajnali órákban, amikor tisztulni kezdett az égbolt. Nagy változás következik be időjárásunkban, lássuk a folytatást!

A vasárnapi nap első felében a napsütésé lesz a főszerep, majd a délutáni órákban dél felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, időjárásunk kissé télies jelleget ölt, a hét utolsó napján mindössze 6 fokos napi maximumokkal számolhatunk, említésre méltó csapadék, vagy légmozgás nem várható.

A vasárnap esti, éjszakai órákhoz közeledve egy kisebb csapadékzóna halad át térségünk felett, így Békés és Csongrád megye szerte számítani kell kisebb esővel, de átmeneti havas eső is előfordulhat, helyenként útlefagyások is keletkezhetnek.

Hideg-meleg légrétegek keverednek majd, a csapadék halmazállapot váltakozni fog, de havazás még nem várható térségünkben, megmaradó, kisebb mennyiségű hó csak az Északi-középhegységben fordulhat elő.

A jövő hét borús, kissé csapadékosabb, de egyben enyhébb időjárást tartogat, a keddi, és a szerdai nap a szakaszos csapadékhullás jegyében telik majd Békés, és Csongrád megye szerte, jelentős felmelegedés az előttünk álló napokban nem várható.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az előrejelzés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.