-Hirdetés-

Búcsúzik az átmeneti szép időjárás Békés, és Csongrád megyétől! Részletek!

Pénteken, szombaton, valamint vasárnap kijelenthetjük, hogy időjárásunk igazán tavaszias jelleget öltött, a sok felhőátvonulás ellenére 15 fok feletti maximumokat mérhettünk, lássuk a folytatást!

Semmi sem tart örökké, így a szép, tavaszias időjárás sem, a mai nap folyamán a déli órákhoz közeledve átmenetileg tisztul az égbolt térségünk felett, Békés, és Csongrád megye szerte sok napsütéssel, 15 fokkal, élénkülő déli légáramlással számolhatunk.

A vasárnap kora esti órákhoz közeledve nyugat, délnyugat felől fokozatosan vastagodni kezd a felhőzet, még az eddiginél is enyhébb, azonban nedvesebb légtömegek érik el térségünket, és a vasárnap éjféli órákhoz közeledve jelentősen megerősödik a déli, délnyugati légáramlás.

Hétfőn az időjárás már nem a megszokott, barátságos arcát mutatja majd, a hétfő hajnali órákban már számolni kell kisebb csapadékkal, erős déli légmozgás mellett, majd hétfőn délután 18 fok köré emelkednek a hőmérsékletek, és gomolyfelhő képződés indul meg, így a hét első munkanapján akár zivatarok is kialakulhatnak Békés, és Csongrád megye térségében.

Kedden még előfordul majd kisebb, de már jelentéktelen csapadék térségünkben, lassú, fokozatos lehűlés kezdődik.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.