Horoszkóp

Csütörtöki horoszkóp!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan repül az idő, mindjárt itt van a következő hétvége, a hét eddigi része talán kissé unalmasnak tűnhetett, azonban a csütörtök igen mozgalmasnak, eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér mára?

Kos:

Van egy ötleted, de nem vagy benne biztos, ez egy jó ötlet. Rengetegen vannak körülötted, akikkel megvitathatnád, ez valóban jó ötlet-e. Megvitathatnád, valóban tetszik-e másoknak az ötleted. Ma csak olyan ötletek megvalósításának állj neki, amelyekben biztos vagy, és amelyekről biztosan tudod, mások is jónak tartják azokat.

Bika:

Légy optimista! Annál is inkább légy optimista, mert mindegy, mire számítasz jóra, vagy rosszra, neked mindenképp igazad lesz. Ha pedig így van, sokkal jobb a jóra számítani, nem igaz?! Ma várd a jó dolgokat, és tudatosan készülj úgy, hogy ma jó dolgok fognak történni veled!

Ikrek:

Ne felejtsd el, nem mindenki viseli jól a környezetedben, ha belebeszélsz a dolgába. Vannak szép számmal olyanok, akiknek azzal segíthetsz a legtöbbet, ha magukra hagyod őket, és engeded, hogy egyedül oldják meg a nehézségeket. Épp ezért ma érdemes hagynod, mindenki maga futhasson neki a nehézségek megoldásának.

Rák:

Figyeld meg, mi az, ami iránt érdeklődsz. Figyeld meg, az érdeklődési köreid hogyan változtak meg az elmúlt időben. Most új hobbi, új téma érdekel, és szinte minden szabad idődet ennek a témának szentelnéd. Érdemes is lenne ezt tenned, és érdemes lenne elmélyülnöd ebben az új témában.

Oroszlán:

Nehezen viseled, ha feszültség van körülötted csütörtökön. Nehezen viseled az aggodalmaskodást, a pesszimizmust. Ma vedd körül magad pozitív gondolkodású emberekkel, és nyugodtan hozd létre a saját kis öröm buborékodat, amelybe csak boldog hírek és örömteli események kerülhetnek be.

Szűz:

Választanod kell, melyik úton indulsz el csütörtökön. Ma két lehetőség, két út jelenik meg előtted, de nem mindegy, melyiket választod, hiszen ez a két út nagyon különböző irányba vezet. Ez a két lehetőség most meghatározza a következő hónapjaidat, tehát érdemes végiggondolnod, melyik utat választod.

Mérleg:

Szeretnéd, ha elmélyülne a kapcsolatod valakivel. Könnyen lehet, épp egy munkahelyi kapcsolatot akarsz elmélyíteni. Lehet, azt tervezed, egy munkatársi viszonyból csinálsz barátot. Fontos felismerned, hogy ezt a kapcsolatot nem tudod erőltetni. Hagyd, hogy minden a maga módján alakuljon.

Skorpió:

Spontán szeretnél megoldani egy helyzetet, és spontán akarod megtalálni a megoldást. Ez azonban nem fog működni csütörtökön. Ma fontosabb, hogy előre megtervezetten, a saját tudásodat és lehetőségeidet figyelembe véve, a terveket szem előtt tartva keresd a megoldást. Ha így teszel, könnyen megleled a jó választást.

Nyilas:

Úgy tűnik, a gyerekeid ma nagyobb igényt tartanak rád, mint máskor. Úgy tűnik, most a legszívesebben egész nap veled lennének, és a szoknyádon ülnének. Érdemes úgy alakítanod a délutáni és az esti programodat, hogy sokkal több időt tölthessetek együtt. Érdemes úgy tervezned, hogy este nagyobb figyelmet szentelhess a gyerekeknek.

Bak:

Két ember közül kell választanod, de legalábbis úgy érzed, ma ki kell választanod, hogy kinek a csapatába kerülsz. Különösen bonyolult ez akkor, ha ezt a választási lehetőség a munkahelyeden merült fel. Jól érzed, nem választhatod mindkét embert, nem választhatod mindkét csapatot, le kell tenned a voksodat az egyik mellett.

Vízöntő:

Tudnod kell, miben vagy igazán erős, és tudnod kell, miben van igazán hiteles. Ha tudod az erősségeidet, könnyedén alakíthatod úgy a napodat, a hetedet, a hónapodat és az évedet is, hogy minden könnyedén működjön. Ma írd össze az erősségeidet, és tudatosan használd ezeket az előrébb jutásra.

Halak:

Fontos, hogy jól oszd be az idődet. Persze az időgazdálkodás ma sem lesz az erősséged. Ma érdemes végiggondolnod, hogy valóban csak olyasmire szánj időt, ami valóban fontos neked. Fontos, hogy csak olyasmit csinálj ma, amit nem tehetnél meg máskor. És az is fontos, hogy a szeretteidre is jusson elég időd.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.