Horoszkóp

Csütörtöki horoszkópod üzenet!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Igazán pörgős, feszültségektől sem mentes hétköznapokon vagyunk túl aminek búcsút is inthetünk már, hiszen a csütörtöki nap egészen más lesz, sok meglepetés, s izgalmas dolog vár, lássuk, horoszkópod mit ígér a csütörtöki napra.

Kos:

A félelmeidet meg kell tanulnod legyőzni. Talán nem legyőzni a jó kifejezés. Talán azt kell megtanulnod, hogy figyelmen kívül hagyd a félelmeidet, a félelem ellenére tedd meg, amit kell. Az, hogy félsz valamitől, nem ok arra, hogy ne tedd meg, csak így juthatsz előre, és menni is fog, képes leszel rá, hidd el.

Bika:

Lassan kezded már érteni, hogy a szüleid mit és miért mondtak neked egykor. Lassan megérted, hogy a szüleidnek is lehetett talán igaza. Csütörtökön talán te leszel az, aki pontosan olyan mondatokat mond a gyerekeinek, mint amilyeneket ő is hallott gyerekkorában is. Persze, ahogy akkor te nem értetted ezeket, könnyen lehet, a gyerekeid sem értik majd.

Ikrek:

A gyerekek minden viselkedésedet lemásolják, ezért szívesen teszik bizony, amit tőled láttak. S épp ezért végtelenül fontos, hogy milyen példát is mutatsz nekik. Csütörtökön figyelj oda, hogy csak azt tedd, amit szeretnél, ha a gyerekeid is megtennének. Ezt a szabályt akkor is érdemes betartanod, ha nincsenek még gyerekeid.

Rák:

Szeretnél kitörni a megszokások börtönéből. Szeretnél újítani, és szeretnéd máshogy csinálni a dolgokat, mint ahogy eddig tetted. Ha követed a bevált és megszokott mintákat egyfajta biztonságérzetet is ad, és abban segít, hogy biztos lehess a végeredményben. Ezért nem meglepő, ha végül pedig maradsz a bevált formáknál.

Oroszlán:

El kell most engedned az irányítást csütörtökön. Ha ragaszkodsz, hogy ma az történjen, amit elterveztél, minden nehezebb lesz, és végül semmi sem úgy alakul majd, ahogy elképzelted. Ha azonban elengeded az irányítást, az Univerzum veszi a kezébe a dolgokat, ami pedig csodákat tesz, azt tartasd szem előtt.

Szűz:

Itt az ideje, hogy szeretetre cseréld félelmeidet. Különösen igaz munkahelyi félelmeiddel kapcsolatosan. Bármilyen aggodalmad is van a munkában, azt megéri szeretetre cserélni, és megéri feltenni magadnak a kérdést mit tenne ebben a helyzetben a szeretet. A szeretet mindennél erősebb félelmeid is legyőzhetőek.

Mérleg:

Olyan sok problémát, helyzetet és ügyet lehet visszavezetni a pénzre. Olyan sok minden szól valójában a pénzről, anélkül, s hogy ezt konkrétan kimondanánk, vagy tudnánk. Ma vedd figyelembe, az ismerőseid viselkedését talán a pénz motiválja. Talán azért nem tesznek meg valamit, és mert az anyagi érdekük így kívánja.

Skorpió:

Érdemes lenne újraszervezned valakivel a barátságodat. Úgy tűnik, a viszonyotok el kezdett romlani, és ez a helyzet már egyre rosszabb. Most talán arra lenne szükségetek, hogy őszintén, valamint már nyíltan elbeszélgessetek a helyzetetekről, és arról, hogyan tudjátok megjavítani azt, mert képesek vagytok rá.

Nyilas:

Meglepődhetsz azon, milyen eredményesen működnek a dolgok körülötted csütörtökön. Ma szinte elég elképzelned azt, amit szeretnél, és az máris megtörténik. A teremtő erőd száz százalékon pörög, ami azt jelenti, hogy könnyen érsz el eredményeket, könnyen valósítod meg a terveidet és könnyen alkotsz., egy szerencsés napnak nézel elébe.

Bak:

Sokkal könnyebb lenne elérned a céljaidat, ha bátran beszélnél róluk. Gyakran félsz, hogy valaki ellopja a nagyszerű ötleteidet, és közben észre sem veszed, hogy ezek az irracionális félelmek akadályozzák, hogy sikeres és elégedett is legyél. Valójában senki sem akar lopni tőled sem ma, sem máskor, sőt, még talán segíthet is.

Vízöntő:

Vedd észre, valaki annak ellenére akar téged támogatni, hogy te nem hagyod ezt. Ő mindent megtenne, hogy segítsen neked, s valamiért épp tőle nem fogadod el a segítséget. Ma engedd, hogy azok segítsenek, akiknek ezt tegnap még nem hagytad, és a világod egy csapásra megváltozik majd, rájössz arra, hogy ki a barát, és ki az ellenség.

Halak:

Gondolatban rendezd be a következő lakásodat, irodádat, nyaralódat, vagy bármilyen ingatlanodat. Azt az ingatlant, amelyre vágysz, még ma élesen el kellene képzelned és gondolatban egészen aprólékosan be kellene rendezned. Itt az ideje, hogy a fantáziád teremtő erejét is bevesd az otthonod megteremtésében!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.