Horoszkóp

Csütörtöki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan elillant a hét első része, mér a hét derekát tapossuk, hiszen csütörtök van, mozgalmas, s egyben izgalmas napok állnak mögöttünk, a csütörtök is sok meglepetést tartogat, s lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér a csütörtöki napra?

Kos:

Ma ismét beleeshetsz abba a hibába, hogy túlvállalod magadat, és alig hagysz időt a pihenésre, lazításra, vagy egy ebédre. Ez most könnyen megbosszulja magát, s akár az egészséged is bánhatja hanyagságodat! Fontos, hogy tudatosítsd önmagaddal, elsősorban nem másoknak kell megfelelned! Az légy, aki vagy, ne formáld át énedet mások kénye-kedve szerint.

Bika:

Remek hangulat vesz körül, s valahogy minden a kedved szerint alakul is. Sok függőben lévő ügynek is a végére jutsz, csupán figyelned kell azt, hogy épp milyen kapuk nyílnak meg előtted. Lépéseidet, tetteidet már szerencsés fordulatok övezik, amiért légy hálás! Ma bármilyen ötlettel állsz elő, mindenki támogatja azokat, pártolni fogják elképzeléseidet.

Ikrek:

Ikrek létedre nem csak másokat, hanem akár még magadat is megleped azzal, hogy fejjel akarsz a falnak menni,s  akárcsak egy tüzes Kos. A mai napon ez az érzés nem véletlen, és még akár jót is tehet bizonyos helyzetekben, ugyanakkor ne feledd azt, hogy különféle túlzások nélkül is hatásos és eredményes lehetsz. Maradj megfontolt minden pillanatban!

Rák:

Különféle emberi kapcsolataiddal összefüggésben számos pozitív élményben lesz részed ezen a napon, és minden, ami most történik, fontos előremutatója annak, mire számíthatsz baráti, szerelmi, rokoni téren. Az este folyamán új ismeretségekre is szert tehetsz most. Hagyd magad inspirálni, mert a Hold egy szép barátság kezdetét támogatja.

Oroszlán:

Az elmúlt napok összevisszasága csillapodni látszik, visszatalálsz békés önmagadhoz, ma már nem leszel szétszórt, sem figyelmetlen, így több lehetőséged adódik ügyeket intézni. Hívd fel barátaidat, rokonaidat, akik hiányolhatnak. Már kora reggel kezdj is neki tennivalóid hosszú sorának, mert összeszedettséged és önuralmad biztosítja számodra a sikert.

Szűz:

Lételemed a maximalizmus, így ezért ma ismét új célokat tűzöl ki magad elé azzal a feltétellel, hogy el is akarod azokat érni. Rendszerint bizony erődön felül teljesítesz, és ez nem is okoz gondot, ám ma egy kis megtorpanásra, vagy néhány hibás lépés megtételére is számíthatsz, s a Hold gátat állít eléd akkor, ha le akarsz térni az egyenes és tiszta útról.

Mérleg:

Készülj fel arra, hogy ma olyan feladatot sóznak a nyakadba, amit eddig még sosem csináltál. Megrémít a rád bízott tennivaló súlya s nagysága, így ódzkodsz is tőle alaposan. Ne rettenj meg, és főleg ne futamodj meg a kihívás elől! Az égiek nagyszerű körülményeket biztosítanak neked ma, hogy bátran belevághasd a fejszéd egy új fába.

Skorpió:

Sokszor megesett veled közelmúltban, hogy túlságosan komolyan vettél bizonyos dolgokat, jobban, mint kellett volna. Nem kell a bolhából elefántot csinálni, s légy reális, emészd meg, amit kaptál, legyen az egy jó tanács vagy egy látszólagos bántás, és még ma lépj túl ezeken a sérelmeken! Ha ma túl sokat tépelődsz néhány apróságon, akkor ez visszatart a fejlődésben.

Nyilas:

Ma egy bonyolult energetikai hatás vesz körül, az égiek több alkalommal is komoly gátakat állítanak eléd, de minden esetben tartsd szem előtt, hogy semmi sem történik véletlenül! Ma bizony szembe kell nézned azzal, hogy valaki egy régi sérelem miatt már vissza akar vágni neked. Kellemetlen kritikát fogsz kapni, s amit mond, az bizony jogos lesz!

Bak:

Nagyon rád férne már egy kis móka és kacagás, valami szokatlan, ami eltér egy átlagos csütörtöki naptól. Mivel az elmúlt napokban nem minden alakult terveid szerint, ezért ma kell tenned valami különlegeset, hogy kárpótold magadat. Változtass mihamarabb! Menj el ebédelni, vegyél magadnak egy tavaszi ruhát, menj este moziba mindegy, csak érezd jól magad.

Vízöntő:

Ha nem lennél mindig olyan kemény kritikus önmagadhoz, s nem csak a munkára, s a kötelezettségeidre összpontosítanál, akkor észrevennéd, hogy mennyi különlegesség vesz körül, így pedig nem siklanál át az apró örömökön. Tágítsd a horizontot! Lásd meg a jót és a szépet a mindennapokban. Vedd észre, mennyi új lehetőség adatik meg számodra ma is!

Halak:

Adj esélyt ma arra, hogy javíthass meglévő emberi kapcsolataidon, s vagy épp újakat alakíthass ki. Vesd bele magad az ismeretlenbe, ezúttal mondj igent a meghívásokra is, mert számodra lesz hasznos az ha új impulzusokat engedsz be az életedbe. Ha mindenkit lerázol, mert túl sok a dolgod, a munkád, s semmire sincs időd, akkor ne csodálkozz azon, ha elfogynak a barátaid.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.