Horoszkóp

Csütörtöki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Lassan már a hét derekát tapossuk, hiszen már csütörtök van közeleg a hétvége, az elmúlt napokban sem unatkoztunk, de az előttünk álló csütörtök igazán eseménydúsnak ígérkezik, s lássuk, horoszkópod vajon mit ígér a csütörtöki napra.

Kos:

Ma ne ess túlzásokba, különösen ne az étkezés terén. Ne nassolj végeláthatatlanul, emellett ne bonyolódj heves italozásba, még akkor se, ha a társaság vagy a körülmény adott ehhez. Ma élj egészségesen, jót tesz a szervezetnek akár, ha nem terheled túl! Inkább kezdj készülni a hétvégére, találd ki, hol töltsd az időt, s tűzdeld meg jó programokkal.

Bika:

Az elmúlt napokban elkényelmesedtél? Nos, ez egy Bikával bármikor megeshet, s ám, ha tényleg így van, akkor ma pótolhatsz mindent ezúttal, mit elhanyagoltál, mert az égiek nem hagyják, hogy henyélj. Teljes erőbedobással tegyél meg mindent a sikerért, ne futamodj meg az új kihívások elől. Rá fogsz érezni arra, hogy ma minden adott egy régi terv megvalósításához.

Ikrek:

Csütörtök van, rengeteget tettél azért a héten, hogy sikeres légy, hogy elismerjék a képességeidet, s hogy időben le tudd tenni a lantot. Már ma készülhetsz a hétvégére, hisz túl sok dolgod nem maradt holnapra. Ám vedd figyelembe azt az egyértelmű jelet, és hogy el vagy fáradva, kifulladtál, tehát olyan programokat szervezz, amelyek pihentetők.

Rák:

Besokalltál a kánikulától, s a nyár felfokozottságától? Ne tedd, hisz Rák jegyeddel szeretned kell a nyarat, ráadásul gondolj arra, milyen rövid ideig tart. Élvezd azt, mit télen nem lehet! A Balatont és a folyókat, a nyári ízeket, s ha még nem jutott időd a vakációzásra, s akkor estére szervezz egy pikniket a családodnak vagy a barátaidnak, flancok nélkül!

Oroszlán:

A Merkúr s Vénusz pozitív energiái jó kedvet és örömöt hoznak, könnyen vállalod új feladatok elvégzését, de szívesen besegítesz másoknak is, ha kérik. Közben jól haladsz a saját ügyeiddel, s olyan dolgoknak is a végére jársz már melyek régóta húzódtak. Extra erővel töltődsz fel, már reggel elképesztő formában vagy, mosolyogsz, és próbálsz örömet szerezni másoknak.

Szűz:

Ma óriási lendülettel veted bele magadat a napi feladatok elvégzésébe, de, ha épp most vakációzol, akkor ott éled ki magad városnézéssel, vagy épp a koktélbár kínálatának tesztelésével. Fontos üzenet az égiektől az, hogy semmit ne kapkodj el, mindenre jusson időd, hogy a lehetőségeidből a maximálist tudd kihozni. Élvezd ma a szabadságot, és éld ki magad, természetesen jó értelemben.

Mérleg:

Kedves, lehengerlő és odaadó leszel ma, olyan csodás összhangot árasztasz magadból, amit sokan fognak élvezni. Egyszerűen jó lesz ma a társaságodban lenni, s ne félj attól, hogy a társaság középpontjában légy. Ez utóbbi kifejezetten jól fog jönni, mert sokan figyelnek majd mondandódra, és akad olyan, aki benned látja meg a megmentőjét vagy épp a társát.

Skorpió:

A kedvező égi hatások segítségével ma bármit elérhetsz, és bárkit megszólíthatsz, bármit eladhatsz, akár önmagadat vagy egy ötletedet is. Új kapuk nyílnak meg előtted most, harmónia jellemzi a napot, minden zökkenőmentesen halad előre, és estére megérkeznek a várva várt eredmények is. Olyan életterületen is sikert érhetsz el, mely régóta ingoványosnak tűnt.

Nyilas:

A mozgás mindenféle formája jót tehet neked ma, ha nincs is időd elmenni edzőterembe, de egy kis futás vagy torna otthon felfrissít, akár reggel, akár este. Ha nyaralsz, s akkor szervezz strandröplabda meccset, ha dolgozol, menj gyalog vagy bringával a munkahelyedre. Nem kell túlerőltetned magad ma, de jót tesz szervezetednek, ha átmozgatod,  ezt te is tudod!

Bak:

Ma érzékenyebben s hevesebben reagálsz a külvilág felől érkező impulzusokra ezúttal, s ezért megterhelő pillanatokban is részed lehet, s megtörténhet, hogy már ott is a rosszat látod, ahol nincs. Az égi intelmek szerint emberi kapcsolataidra kell figyelmet szentelned, s nem veszítheted el a türelmedet! Hallgasd meg mások esetleges sirámait, és rájöhetsz, a te életeddel minden rendben.

Vízöntő:

Sokat tüsténkedtél a közelmúltban, s bár volt részed szórakozásban is, kissé besokalltál, ennek pedig ma fokozott jeleit érzed magadon már. Ha nyűgös s fáradt vagy, próbálj akkor is mosolyogni, a vitákat pedig messzire kerüld el! Keress valamilyen kellemes kikapcsolódást jelentő programot magadnak, és ami újra lendületbe hoz. Bringázás a közeli erdőben?

Halak:

Kerüld ma a nehéz ételeket, a túlzott szénhidrát bevitelt pedig különösen s ez az Újhold előtti időszakban igencsak megterhelő a szervezet számára most! Ne ilyen formában kárpótold magad, s ha fáradt vagy! Az energiáidat nem így fogod visszanyerni! Inkább szabadságra kellene menned! Ha eddig nem tetted, s épp itt az ideje! Nézz ki egy jó helyet, s már pakolj is!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.