Horoszkóp

Csütörtöki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan a hét derekát tapossuk, s eseményekben bővelkedő napokon vagyunk túl, nyakunkon a csütörtök, mely igen izgalmas, mozgalmas napnak ígérkezik, meglepetésekben sem lesz hiány, lássuk, horoszkópod mit ígér a csütörtöki napra.

Kos:

Egy számodra nagyon fontos személlyel alaposan meggyűlhet ma a bajod, félreérthetitek egymást, vagy összevitatkozhattok valamin. Fény derülhet arra is, ami ez idáig a szőnyeg alatt pihent. Rosszul fog esni, hogy eltitkoltak előled valamit, s pedig te találtál volna megoldást a helyzetre. A Hold segít, ma könnyen végére jársz az egész ügynek!

Bika:

Ez a nap sok érdekes eseményt tartogat számodra, jól nyisd ki a szemeidet a füleidet, aztán alkalmazkodj a változó körülményekhez, és hogy a lehető legjobb dolgokban részesülhess. Minden úgy indul, ahogyan bármely más csütörtökön, s ám összességében sokkalta gördülékenyebben mennek a dolgok, és azt fogod észrevenni, hogy semmi sem kerül jelentős erőfeszítésbe.

Ikrek:

Új feladattal bíznak meg most? Örülj ennek, hisz ez átfordítva valójában a Te dicséreted! Ne ijedj meg a tennivaló nagyságától, hanem inspiráljon a lehetősége annak, hogy tapasztalatokat szerezhetsz. Gondolj arra, hogy bizalmas dolgot nem adnak olyasvalakinek, aki nem jól dolgozik, akivel nem elégedettek, igaz? Tedd, amit tenned kell, aztán arasd le a babérokat.

Rák:

Hétfőn rengeteg új ötlet lehetőségével futottál neki a hétnek már, de be kell most ismerned, hogy csak a töredékét sikerült megvalósítani. Ám most fordul már a kocka, tele leszel energiával, kreativitással, több lehetőséged is nyílik arra, hogy néhány óra alatt bepótold mindazt, amit eddig akár halogattál. Nem kell idegeskedned, mert gördülékenyen megy minden előre.

Oroszlán:

Ma romantikus hangulatban leszel, mindent érzelmi alapon közelítesz meg, akár szívesen nosztalgiázol, emlékeket keresel, sok régi történésen elmerengsz, és eszedbe jut néhány régi barát, akikről régóta nem hallottál. Téged is meglep, mennyire átszellemülsz! Ám dél körül mégis lendületet veszel, és a különféle feladataid jelentős részét extra gyorsan megoldod.

Szűz:

Ma valaki egy igen komoly ügyben kéri a véleményedet, és ami összefügghet anyagiakkal, vagy egy üzleti üggyel. Hidd el végre, hogy a legjobb emberhez fordult! Igen, hozzád! Egyből jobb lesz a kedved, örülsz a megtiszteltetésnek, és nagyon jó érzéssel tölt el, hogy valaki szemében Te vagy a bizalmi ember, egyfajta példakép. Ennek megfelelően viselkedj ma!

Mérleg:

A reggeled kicsit döcögősen indul, mindennek kétszer kell nekifutni, semmi nem halad gördülékenyen, s még olyan helyzetekben is akadályok állják utadat, ahol más esetben még sosem! Lehet, hogy az égiek fel akarják hívni a figyelmedet arra, s hogy lassíts le egy kicsit? Tűnődj el a jelenlegi helyzeteden, hisz lehet, hogy változtatnod kellene néhány dolgon.

Skorpió:

Könnyen lehet, hogy nyűgös leszel reggel és délelőtt, a fáradtság nem múlt el az ébredéssel, olyan érzésed lesz, hogy a dolgok egyszerűen nincsenek a helyükön. Fontos, hogy ma többször belefuthatsz abba, hogy lassan végzed a dolgod, elkésel valahonnan, ez pedig nemtetszést kelt másokban. A hullámzó hangulatod mindenre rányomja bélyegét, ma nem teljesítesz túl jól.

Nyilas:

Ez nem a te napod, egész délelőtt azt érzed, hogy jobb is, ha nem erőltetsz bizonyos dolgokat, például ne most akarj fontos döntéseket hozni, vitás helyzeteket lerendezni. Ha valami nem megy, majd megoldod holnap, vagy jövő héten. Egy kellemetlen hír is befut a nap során, ami átmenetileg könnyen lelombozhat. Sebaj! Te tarts ki, a holnap sokkal jobb lesz.

Bak:

Ma pénz állhat a házhoz, vagy legalább ennek a megelőző jó híre eljut hozzád. Mindenképpen ma pozitív érzések vesznek körbe, örülj mindennek, amit a sors felkínál. Érzelmi, anyagi s szellemi szinten egyaránt gyarapodni fogsz. Az elkötelezettségben élő Bakok ma biztos, hogy forró estére számíthatnak, s a szinglik menjenek olyan helyre, ahol tutira vannak facér férfiak!

Vízöntő:

Ma muszáj lesz a lehető legtöbb feladatot elintézni, hacsak nem holnap akarsz velük bajlódni. Ugye nem halogatsz ma semmit sem? Fizesd be a csekkeket fuss neki a bevásárlásnak, vidd el az elromlott dolgokat szervizbe, szelektálj, vasalj. Érdemes felkészülni a hétvégére, hogy holnap könnyen, lelkiismeretfurdalás nélkül magad mögött tudhasd a mozgalmas hetet.

Halak:

Ma egy rossz tréfa áldozatává válhatsz, és akaratodon kívül keveredhetsz egy bonyolult helyzetbe. Talán még jól fel is mérgesítenek, s ha ez megesik, akkor nehéz lesz téged kiengesztelni. Persze, ha megérted az összes okot, s azt és észreveszed ma, hogy csak egy banális félreértés az egész, a végén te is nevetni fogsz! Legyél szemfüles, tartsd nyitva a szemeidet!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.