Horoszkóp

Csütörtöki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan a hét derekát tapossuk, hiszen már csütörtök van, közeleg a hétvége, sokasodnak a tennivalók, és bizony a csütörtöki nap igazán mozgalmasnak, és eseménydúsnak ígérkezik, s így lássuk is, horoszkópod mit ígér a csütörtöki napra?

Kos:

Már régóta tervben van egy aktív s tartalmas hétvége, de időhiányban nem sikerült megszervezni? Sebaj! Most minden körülmény adott ahhoz, hogy összehozd a számodra kedves embereket. A mozgás, s a sport öröme emeli az adrenalin szintedet, hát szervezz meg ma mindent, de addig is, ne feledd, hogy még csak csütörtök van, és sok a dolgod!

Bika:

Délelőtt minden gördülékenyen halad, olyannyira, hogy ez még téged is meglep. Örülj ennek, sőt, ne félj felvállalni új feladatokat, s hisz még néhány plusz feladat bőven belefér idődbe. Energiád kifogyhatatlan, ha kell, ezúttal segíts másoknak. Sok kreatív gondolattal állsz ma elő, s környezetedből többen is szívesen csatlakoznak egy általad kezdeményezett csapatmunkához.

Ikrek:

Racionális jellemvonásaidra ma nagyon is szükség lesz, ugyanis épp ezúttal a reális gondolkodásoddal és észérveiddel fogod tudni időben meglátni vagy másoknak jelezni, hol vannak akár buktatók. Jól átlátod a bonyolult helyzeteket, ha be is csúszol egy gödörbe, simán kimászol abból. Ma lehetetlen lesz téged csőbe húzni, vagy megkárosítani bármilyen módon.

Rák:

Ma nyitott leszel a világra, és az ismeretlen dolgokra, az emberekre, távoli kultúrákra. Nem ijedsz meg a kihívásoktól, akár szívesen ismerkedsz, sőt, elfogadod azok közeledését is, akiket eddig okkal vagy épp ok nélkül, de elutasítottál. Ma az lesz benned a fantasztikus, s hogy a dolgokat több oldalról is megközelíted, meghallgatod mások véleményét, és kiváló eszmecseréket folytatsz.

Oroszlán:

Mi lehetne a mai nap mottója? Mit kell szem előtt tartanod, s hogy kedved szerint alakuljanak a dolgaid? Legyen iránymutatásod. A kevesebb bizony néha több! Fontos, hogy a mennyiség nem mehet a minőség rovására! Akár munkáról, barátokról, s vagy épp önmagadról legyen szó, lényeges szempontfontos, hogy megtaláld az arany középutat, és az apró részletekre is szánj időt!

Szűz:

Mozgalmas nap áll előtted ma, ha tartani akarod a többiekkel a tempót, akkor kénytelen leszel magasabb fokozatra kapcsolni. Rengeteg feladat kerül az asztalodra, s valahogy úgy tűnik, egyik sem tűr halasztást. Ugyanakkor jó hír, hogy számos lehetőséged adódik arra, hogy javíts a jelenlegi helyzeteden, valamint új élményekkel gazdagodj.

Mérleg:

Fontos, s hogy jól nézz ki, minden bizonnyal adsz is magadra, ám a mai napon ez többszörösen igaz lesz. Hiába szeretnéd azt vélelmezni, hogy a külcsín nem minden, mégis készülj fel olyan eshetőségekre, ahol épp annak lehet nagy szerepe, mit viselsz, s annak még inkább, hogy az adott körülményekhez öltöztél-e. Ma lesz alkalmad tündökölni, kilógni a sorból, készülj minden eshetőségre!

Skorpió:

Ma beleeshetsz abba a hibába, hogy folyamatosan a saját igazadat szajkózod, látványosan szembemész a világgal, az emberekkel. Persze jó, ha van véleményed, és ennek hangot is adsz, viszont lehet, hogy eljön az a pillanat, amikor nem is érdemes tovább feszíteni a húrt, és vitákba bonyolódni. Okos enged, szamár szenved, ismerős? Légy akkor okos!

Nyilas:

Szereted az izgalmakat? Nyilas jegyeddel ez bizony normális igény, így ma örülhetsz, ugyanis bőven lesz részed változatosságban, meg kihívásban. Munkád, s otthonod vagy épp barátaid körében akad ma olyan tennivaló, ami ugyan bizony időigényes de alaposan megnöveli az adrenalin szintedet. Bevonzhatsz olyan embereket, akik felkeltik az érdeklődésedet.

Bak:

A nyár gyakorlatilag megérkezett, élvezed ezt, és vonz a szabadság gondolata, viszont vannak feladataid, ígéreteid, s amelyek nem várhatnak. Érthető, hogy legszívesebben messzire futnál a kötelezettségek elől, de nem teheted. Nehéz lesz megtalálni az arany középutat, mert folyamatosan új impulzusokat kapsz, és nem fogják jó szemmel nézni, ha álmodozol.

Vízöntő:

Reggel bal lábbal keltél fel? Vagy valaki letörte a jó kedvedet? Állj ma meg, ülj le, adj magadnak pár perc pihenőt megéri! Szedd össze a gondolataidat, s lehet, hogy kissé nehézkesen indulsz útnak, mégis lassan, de érezhetően rendeződik majd minden körülötted. Próbálj meg optimista lenni, s így ha valaki ma ellent mond neked, akkor ne kezdj vitába vele!

Halak:

Jó a hangulatod, sokat mosolyogsz, tele vagy kiváló ötletekkel, és nem félsz ezeket megosztani másokkal. Ez mindenképpen jó, mert környezeted ma csakis hozzátesz dolgaidhoz, így pedig egészen szép sikereket fogsz tudni bezsebelni. Másokat is képes leszel akár inspirálni. Jupiter olyan hátszelet ad, mellyel nagyot léphetsz előre különféle életterületeken.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.