Horoszkóp

Csütörtöki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Csütörtök van, lassan a hét derekát tapossuk a nyár ellenére igen eseménydús napokon vagyunk túl, de a mai napon sok váratlan fordulat következhet be, meglepetésekben sem lesz hiány, s lássuk, horoszkópod mit ígér a csütörtöki napra.

Kos:

Csütörtökön nagy szükséged lesz az éleslátásodra. Ma ugyanis végre megértheted, átláthatod az okok, és okozatok közötti bonyolult összefüggéseket. Zseniális megoldásaidat nem csak a jelenlegi munkád során használhatod, hanem az élet minden területén, így párod legnagyobb örömére a párkapcsolatodban is. A sok kétséges időszak után egy nyugalmasabb periódus kezdődhet az életedben, csak akarnod kell.

Bika:

A változások megszépítik a mindennapokat. Igaz, s gyakran szívesebben ragaszkodsz a megszokásokhoz, ma mégis érdemes valamit változtatnod a mindennapi rutinon. S nem kell bonyolult dologra gondolnod. Mi lenne, ha az étrendedet tennéd változatosabbá. Ma kipróbálhatnál új és szokatlan ízeket. Nem fogod megbánni, sőt, rájöhetsz arra is, hogy eddig miről maradtál le, az élet szép.

Ikrek:

Meghatározó találkozásban lehet ma részed. Olyan kapcsolatot köthetsz csütörtökön, amely valamilyen szempontból biztosan nagy hasznodra lesz a jövőben. Lehet ez egy új barát, de a munkádat, s karrieredet támogató személy is. Kérdés, mennyire leszel ma nyitott és őszinte? Délután érdemes kicsit kimozdulni, a természetben feltöltődni, mert eseménydús időszak áll előtted.

Rák:

Figyeld meg hangulatodat mitől függ, mitől változik? Ne hagyd most, s hogy a negatív érzések rányomják bélyegüket a csütörtökre. Inkább próbálj ma tudatosan a jóra, a szépre, és akár pozitív dolgokra figyelni. Nemcsak a hangulat ível így fölfelé, de a környezeted is észreveszi a változást. A rossz dolgokat kukázd ki, csak koloncok, a múlt olyan árnyai, amik ígéretes jövődre már nem lehetnek hatással.

Oroszlán:

Próbáld tudatosítani, elfogadni, hogy nem tudsz uralni, kézben tartani mindent és mindenkit. Még csak arra sincs szükség, hogy mindenki körülötted ugráljon. Hidd el bőven elegendő a belőled áradó méltóság és a királyokhoz illő tartás, hogy valójában mindent elérhess csütörtökön, amit csak szeretnél. Erőszakos cselekedetek, valamint agresszió nélkül is elérheted a célodat a mai napon.

Szűz:

Ne ijedj most meg csütörtökön a kezdeményezéstől. Természetesen nagyon kifizetődő és értékes, amikor másokhoz alkalmazkodsz, de most csöppet sem kéne túlzásba vinned. S alkalmazottként sem kell ezúttal megalázkodnod, olyasmit tenned, amit nem a szíved diktál. Értékeld önmagadat, mert nagyon is értékes vagy. Ezt mások is tudják, csak szándékosan nem adják tudtodra, mert nekik nincs ilyen értékük.

Mérleg:

Kapcsolataid rendkívül fontosak s értékesek. Csütörtökön könnyen lehet az, két számodra fontos ember között kéne feloldani az ellentéteket. Nem kell igazat adnod senkinek sem. A megoldást a lelked mélyén nagyon is tudod, egyszerűen csak vesd be egyedi diplomáciai érzékedet. Hálásak lesznek érte, és ne akarj igazságosztó lenni, mert balul sülhet el.

Skorpió:

Elképzeléseid igazán hasznosak és nagyra törőek. S csütörtökön mégsem kéne a megvalósításhoz tűzön-vízen át ragaszkodnod. Csak abban az esetben tarts ki az álláspontod mellett, ha egyedül a te javaslatod építő jellegű. Máskülönben a többiekkel közösen hozott döntések a jó döntések ma.Kicsit lazíts délután, szükséged van a pihenésre, mert eseménydús, dolgos időszak áll előtted, az út nem lesz egyszerű.

Nyilas:

Ma mindenben a helyes mértéket kéne keresned. Csütörtökön akár túlzottan könnyen is csattanhatsz fel, az érzelmeid is hullámzanak, és épp ezért próbálj a szélsőségek helyett az egyensúlyra törekedni. Később rájössz, mennyire jól döntöttél, amikor a provokáció helyett a nyugalmat választottad. A nyár arra való, s hogy kikapcsolódj, tedd félre kicsit a problémákat, vagy akár ellentéteket.

Bak:

Csütörtökön könnyen lehet, döntés elé állít téged az élet. Bármiben is kell ma döntened, mindenképpen gondolkodj el, mi is számít maradandó értéknek. A divat, a trendek gyorsan változnak, így ha ez alapján hozod meg a döntésed, az épp ilyen gyorsan elveszíti az aktualitását is. Olyan dolgokra összpontosíts ma ami a jövőben is értéket képviselnek, és nem évülnek el.

Vízöntő:

Lelkesedésed csütörtökön erőt ad, és hogy megváltoztasd a negatív gondolkodást, a téves elképzeléseket. Fontos, hogy ne akarj mindenáron újat létrehozni, pusztán az újdonság kedvéért. Inkább csak arra hívd fel a többiek figyelmét, amivel kapcsolatosan helytelenül gondolkodnak. Próbáld ismerőseidet pozitívabb gondolkodásra sarkallni, így nekik is megadathat, hogy boldog emberek legyenek.

Halak:

Ne ijedj meg csütörtökön az akadályoktól, és avagy a saját árnyékodtól. A legtöbbször csak elsőre tűnnek annyira félelmetesnek a megoldandó helyzetek. Amikor közelebbről is látod akár, s a részletekbe is kicsit belemélyedsz, rájöhetsz, nem is kell annyira nagy erőfeszítést tenni, hogy átléphesd azokat. Gondolkodj el azon, hogy mindig a legegyszerűbb megoldást kell keresni, sok feszültséget spórolsz meg.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.