Horoszkóp

Csütörtöki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Csütörtök van ugyan, de nem mondhatunk csütörtököt, fárasztó, s egyben mozgalmas napokon vagyunk túl, azonban a csütörtök is izgalmas, eseményekben gazdag napot tartogat, lássuk, horoszkópod mit ígér a csütörtöki napra.

Kos:

A kommunikációd kissé nehézkes lehet ma, és főleg azért, mert hajlamos leszel az igazad bebizonygatása miatt bármit megtenni! Ne erővel, hanem ésszel akard most megoldani a dolgokat, rendben? Van logikai készséged s így szorult beléd diplomatikusság, hát ötvözd ezeket, és úgy próbálj kompromisszumot kötni, hogy a kecske is jól lakjon, és a káposzta is megmaradjon.

Bika:

Ma döntéshelyzet elé kerülsz, aminek egyáltalán nem fogsz örülni, mert nem tudod, kit vagy mit kellene előnyben részesítened egy másik dolog vagy személy ellenében. Ide is, meg oda is húz a szíved, s teljesen normális, hogy fájó kételyek gyötörnek. Ne hagyd most, s hogy a kétségbeesés érzése eluralkodjon rajtad, próbáld meg a dolgokat több irányból megközelíteni.

Ikrek:

Az elmúlt néhány hétben több akadályt is letudtál, de mintha ma sem mennének a dolgok hibátlanul. Ne aggódj, ez másokkal is megtörténik, hogy átmenetileg elakadnak. Az a lényeg, hogy megpróbáld túltenni magadat a görcsösségen, s ne ragaszkodj a régi szokásaidhoz, változtass a mindennapjaidon, hisz elkelne több életterületeden is némi módosítás.

Rák:

Az égi hatások felbolygatják lelki világodat ezúttal. Így nem egy s hanem akár több kellemetlen helyzet is megnehezíti a napodat ma. A környezetedben valaki arra vár, hogy fogást találhasson rajtad, egy hibádra felhívhassa mások figyelmét. Igen, s alkalmanként te is elrontasz valamit, ezért figyelj arra, hogy a lehető legkevesebb dolgot tudjanak az orrod alá dörgölni.

Oroszlán:

Ne mutogass másokra azért, ha valami összekuszálódik ma körülötted ezúttal. Ismerd be, hogy túl sokat dolgozol, és így állandóan leterhelt vagy, s szinte alig van magánéleted. A megoldásért nem kell messzire menni, te magad vagy az, aki ezt a helyzetet előidézte, te lehetsz az, aki ezen változtat! Jusson önmagadra időd, energiád, és mondj nemet olyasmire, ami nem a te dolgod.

Szűz:

Nagy sebességgel közeledik a hétvége neked pedig még mindig rengeteg tennivalód lenne. Talán az jó hír lehet, és hogy mindennek a végére tudsz érni, ezért cserébe viszont nem lehet többletfeladatokat vállalni. Járj végére először a függő ügyeknek. Használd ki ezt a remek napot a munka mellett arra is akár, hogy a szerelmi életedet felturbózd.

Mérleg:

Az égi konstellációk meglepően kegyesek lesznek hozzád, s így jó energiákkal vesznek körbe, inspirálnak, tettekre sarkallnak ezúttal, sikereket ígérnek. Főleg a hivatalos ügyeket s munkával kapcsolatos dolgokat érdemes előtérbe helyezned, ugyanis a bonyolult, vagy épp régóta húzódó ügyeket egy csapásra rendezni tudod. Ma szakíts időt új célok meghatározására is.

Skorpió:

Úgy érzed, hiába teszel meg mindent a munkádért már, mégsem értékelik eléggé a szándékaidat? Igaz az, hogy általában nem tudnak olyat kérni, amit ne teljesítenél? Ma végre fordulhat a kocka, s olyasvalakitől kaphatsz megerősítést már akitől a legkevésbé sem várnád. Az elégedettség állapotától még kicsit messze vagy, de a kedélyállapotod nagyon sokat javul.

Nyilas:

Egy Nyilas nem mindig racionalista, s azonban ma épp ennek kell fókuszba kerülnie. Nem mehetsz el új információk mellett, nem legyinthetsz egy jó ajánlatra. Lásd meg mindenben a lehetőséget! Ma mindent ki fogsz bírni, hogy elérd a sikert, nincs az a nehézség, amit ne rakhatnának teherként a válladra. Mondj igent az új kihívásokra.

Bak:

Az elmúlt időszakok leterhelő voltak, sok feladattal és számos kihívással. Ám, az is tény, s hogy a siker is utolért már, ma viszont fordul a kocka, és könnyen lehet, hogy már délelőtt fellegek gyülekeznek a fejed feletted. Akaratod ellenére is fura vitákba bonyolódhatsz, viszont, ha ezekből nyertesen akarsz kikerülni, akkor okosnak kell lenned, nem pedig hevesnek.

Vízöntő:

Egy olyan beszélgetéshez kérik ma a csatlakozásodat, és amiből nagyon fontos információkhoz juthatsz,  úgyhogy légy szemfüles! A hírek, amik elérnek hozzád, nagyot lendíthetnek helyzeteden, viszont fontos, hogy ne add tovább senkinek az infókat se, s hanem fordítsd azokat gyorsan a saját javadra! Az égiek a te malmodra hajtják a vizet, ezt használd ki.

Halak:

Ma sok akadály állja utadat s ám azonban most sem történik semmi véletlenül. Emellett valaki alaposan felbosszanthat most, s amit kikerülni nem tudsz, de okosan kezelni annál inkább tedd ezt úgy, hogy nem szólsz vissza, nem bonyolódsz senkivel vitába. Az a szerencse hogy igazi amazonként leszel képes küzdeni a terveid megvalósításáért, és be is érsz még ma a célba.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.