Horoszkóp

Csütörtöki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Elérkeztünk 2020 első hetéhez, bizony, nehéz, és dolgos napok állnak mögöttünk, az ember ilyenkor már inkább fáradt, és nem kipihent a sok készülődés után, pedig a csütörtök is eseménydúsnak ígérkezik s így lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér a mai napra.

Kos:

Az égi konstellációk kedvezők, remek lehetőségek adódnak, jó társaság vesz körül, meglepő, előremutató döntéseket tudsz hozni, mi kellhet több január 2-án? Összességében is kimondható, hogy az évforduló és környéke neked jót s pozitív eredményeket jelez. Régebbi munkáid hirtelen eredményt hoznak, jó híreket kapsz, és a dicséretekből sem lesz hiány.

Bika:

Ez a csütörtök kifejezetten kedvez a hivatalos ügyek intézéséhez és kezdj is neki a tennivalóknak. Ha van függő ügy, azt már rendezd. Jogi gubancok, anyagi ügyek helyre rázása? Láthatatlan segítséget kapsz, hát használd ki. Amit tudsz, intézz el, holnap már nem ilyen jók az energiák. Ne vigyél semmit tovább a jövő hétre. Ma minden kisebb erőfeszítést igényel.

Ikrek:

Valami felett elsiklottál a közelmúltban, aztán jól el is feledkeztél a dologról, s ám, ha eddig nem, hát ma biztosan az orrod alá dörgöli valaki ezt a hiányosságot. Ma jön a hideg zuhany, s bizony meg kell oldanod egy fontos feladatot most! Ugyanakkor óriási szerencse s hogy tele leszel pozitív energiákkal, így gyorsan lerendezed, amit kell. Azért ne erőltesd meg magadat.

Rák:

Ma többször is megeshet veled, hogy jót akarnak az emberek neked tenni, de kicsit felemásan sülhet el a dolog. Valaki kibeszélheti egy titkodat, aminek nem fogsz örülni. Ám lényeges lehet, így hogy ne haraggal kezeld ezt a helyzetet ezúttal, hanem vezesd rá az illetőt arra, hol követett el hibát. Igyekezz mindenkivel toleráns lenni, így a feszültséget gyorsan tudod oldani.

Oroszlán:

Nem kell eltitkolnod azt s ha valakivel nem szimpatizálsz. Mondd ki bátran és őszintén ezt! Figyeld meg, hogy az egyenesség a te malmodra hajtja a vizet ma. Nem kell kitartóan mosolyogni, miközben belül nem ugyanazt gondolod, s mint, amit kifelé mutatsz! Válassz ma megfelelő helyet, és időt elmélyült és komoly beszélgetések megejtéséhez.

Szűz:

A mai napon emelkedett lesz a hangulatod, semmi nem tud kizökkenteni a békés kerékvágásból, sőt, még te leszel másokra pozitív hatással. Bár igazán jelentős dolgok most nem kötnek le, ugyanakkor ne aggódj emiatt most már ráérsz új feladatba vágni jövő hét hétfőn akár! Ha pedig egy idegen keresztezi az utadat, figyelj a mondandójára, mert az a javadra fog válni.

Mérleg:

Ma légy jó kedélyű! Vedd elő a humorosabb oldaladat s ám kerüld el annak lehetőségét, hogy ironikussá, vagy akár cinikussá válj ezúttal. Odaadó s kedves énedet kamatoztasd úgy, hogy meghallgatsz mindenkit, tanácsot adsz, útba igazítasz. Csak olyasmihez szólj hozzá, és amiről teljesen biztos információid vannak, ami viszont nem tartozik rád, arról ne vegyél tudomást.

Skorpió:

Nem fogsz unatkozni, ma biztosan nem. Még mindig szilveszterhez illeszkedik a hangulatod s most sokat mosolyogsz ki akarsz minden pillanatot használni arra, hogy valamilyen fontos dolog alapkövét letehesd. Tankolj fel reggel egy kiadós étkezéssel s bárhová mész, vigyél magaddal egy szelet csokit vagy egy doboz finom kekszet, mert szükséged lehet arra.

Nyilas:

Nem leled a helyedet? Nyugtalan vagy? Mihez kezdj? Talán az a baj, s hogy van még pár nap addig, amíg ismét lendületbe jössz, pedig valójában arra vágyakozol, hogy ismét új kihívásoknak felelhess meg. Végül is a lényeg úgyis az, hogy olyasmibe fogj, ami nem túl fárasztó és viszont mégis képes légy alkotni valami látványos dolgot. Ne félj új fába vágni a fejszédet.

Bak:

Neked is feltűnik ma, hogy kissé ingadozó a kedélyállapotod s viszont kifejezetten jó hír, hogy lesz részed mosolyban és örömben most, emellett viszont adódhatnak olyan pillanatok, amikor a dolgok bonyolulttá válnak, vagy akár kínos helyzetben találhatod magadat. Mindenkihez és mindenhez higgadtan állj hozzá, így nem pazarolod majd feleslegesen az energiáidat.

Vízöntő:

Ma kifejezetten jót tesz neked az, ha jelentős válaszút elé kerülsz ezen a napon. Ne futamodj meg, ha egy fontos horderejű kérdés kerül terítékre ma. Elgondolkodtathat valami, ugyanakkor látni és érezni fogod, valami nagy dolgot hozhatsz létre ezúttal, ha a mostani kihívásra rábólintasz. Akármiről kelljen ma állást foglalnod, azt rágd meg alaposan, de nyugodtan lehetsz bátor.

Halak:

Ugye még nem feledkeztél meg az ígéreteidről és az újévi fogadalmaidról se? Bárkinek is ajánlottad fel a segítségedet, azt ma teljesítsd is, holnap úgysem lesz hozzá kedved, úgy pedig ne folytasd az újévet, hogy félbehagyott ügyeket cipelsz magaddal. A jó szándék megvan benned, hát mutasd meg, hogy sokat tudsz tenni másokért vagy épp a közösségért.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.