Horoszkóp

Csütörtöki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Pillanatok alatt elrepült a hét első fele, ami igazán izgalmasra, és mozgalmasra sikerült, meglepetésekben sem volt hiány, a csütörtök pedig váratlan fordulatokban gazdag napnak ígérkezik s lássuk, horoszkópod mit ígér a csütörtöki napra számodra.

Kos:

Könnyen azon kaphatod magadat csütörtökön, hogy valósággal kifolyik a pénz a kezed közül most. Szinte egész nap csak kapkodod a fejedet, hogy mi mindenre kellene költeni. Ma nagyon könnyen elcsábítanak a nyári leárazások. Legyél körültekintő, mert olyasmit is megvehetsz, amire valójában semmi szükséged, és később még azt a pénzt olyan pazar dologra költheted, amiről még most nem is álmodsz.

Bika:

Csütörtökön használd a szépérzékedet. Bármilyen munkát, feladatot is végzel ma s most tedd bele egyedi ízlésedet, a szépséget, a harmóniát. Próbáld ma észrevenni mindennek a szebbik oldalát most, s lásd meg mindenben és mindenkiben a jót. Különleges és fontos tapasztalatokat szerezhetsz így, gondolkodj most pozitívan, mosolyogj mindenkire, és az élet visszamosolyog rád.

Ikrek:

A kapkodás mellett a felületesség lehet a tűzokádó sárkány, akivel ma meg kell küzdened. Érdeklődésed, sokoldalúságod, valamint információéhséged pótolhatatlan, s akár próbáld keresni a mélységekben rejlő összefüggéseket is. Az igazi és tartós barátságok mély érzelmeken alapulnak. Alaposan ismerd meg most barátaidat, akikről kiderülhet, hogy nem is olyan őszinte a mosolyuk.

Rák:

Találd meg magadban a középpontot csütörtökön. Erősebb vagy, mint gondolod, és pontosan ez a belső erő segít visszatalálni önmagadhoz majd. Hidd el, s az elismeréseket tényleg komolyan mondják neked a többiek, és nem azért, hogy bókoljanak neked. Épp ez adhat ma bátorítást, valódi pozitív életérzést. Most megpróbálhatsz új dolgokat, sok dologban tehetséges vagy, és ma ráakadhatsz életed útjára.

Oroszlán:

Vedd észre s értékeld párod, a barátok, vagy a munkatársak tulajdonságait, erényeit. Benned nagyon sok a szeretet, amiből ezúttal valójában bőven jut mindenkinek. Amikor önzetlenül adsz figyeld meg, mennyi mindent kapsz viszonzásul mindenki mástól te is. Jó kapni, de még jobb adni, ha segítesz valakinek ma, akkor számíthatsz arra, hogy a jutalom érkezni fog, és nem marad el.

Szűz:

Ne gondold most, hogy semmi más nem fontos, csak a módszeresen felépített saját világod. Ma érdemes kilépni is ebből az átgondolt és biztonságos rendszerből, picit feszegethetnéd is a határaidat. Nagyobb és teljesebb rálátásod lehet így a környezetedre, és a saját lehetőségeidre is. A komfortzóna bizony igen sok dolgot kitakarhat, amit az ember csak később vesz észre, és sokszor már késő, ott a baj.

Mérleg:

Csütörtökön megválogathatod, kivel találkozol, és kivel barátkozol. Nem mindegy ugyanis, kikkel veszed körül magadat, és ők milyen hatást gyakorolnak rád. Hajlamos lehetsz engedni mások véleményének, és azon is változtatni, módosítani, ami mellett eddig határozottan álltál ki, és ez bizony tévútra terelhet, így csak magadra hallgass, és kövesd az általad kijelölt utat.

Skorpió:

Ha magadba akarod fojtani az érzelmeidet, az csak lelki fájdalomhoz, további szenvedéshez, sőt könnyen testi tünetekhez is vezethet. A szenvedélyt nem igazán tudod kordában tartani, de nem is kéne irányítani. Inkább csak hagyd, hadd hajtson a vágyaid felé vezető úton. Csak a túlzottan felgyülemlő energiával van probléma, de ezt könnyen levezetheted egy kis mozgással a természetben.

Nyilas:

Erős vágyat érzel az átalakulásra most, az átalakításra. Magadon bármikor változtatsz, a környezetedet is átalakíthatod most. Másokat ugyanakkor nem tudsz megváltoztatni, mert az mindenkinek a saját egyéni feladata. Amikor változásra vágysz, önmagadban keresd a lehetőséget. Ha te változol, változik körülötted a világ is, válogasd meg barátaidat, és cselekedeteidet.

Bak:

Próbálj minél felszabadultabb kötetlenebb lenni most. Ezt ma leginkább a barátok között gyakorolhatod. Észre fogják venni a változást, és értékelni is fogják ezt az új arcodat. Te is könnyen rájöhetsz, s mennyire nincs szükség, hogy folyton visszafogott és szigorú légy magaddal. Kicsit próbálj meg lazítani, s próbálj ki új dolgokat, ne félj a változás szelétől.

Vízöntő:

A barátok, a társas kapcsolatok mindig is fontosak voltak s lesznek számodra. A kapcsolatok ugyanakkor kétoldalúak, akkor működhetnek igazán most, ha te s a másik fél is kellő energiát fektettek bele. Ha nem érleled a magot, a növény elhal egy idő után. A barátságok is hasonlóan működnek, táplálni kell őket, és bizony érdemes is, mert a mai világban igaz barátot a legnehezebb találni.

Halak:

Csütörtökön joggal érezheted akár hogy valósággal ragyog a lelked. Bármit is teszel, ma valahogy minden könnyen és rugalmasan halad a maga útján. Persze csak akkor, ha te is kellően rugalmasan haladsz előre. Ma hagyhatod sodródni magadat, mintha csak valódi vízen lebegnél. A csillagok állása ma kedvező lesz, s ezt feltétlenül használd ki, élj a lehetőségekkel.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.