Horoszkóp

Csütörtöki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Gyorsan elrepült a hét első fele, már bizony csütörtök van, a hét derekát tapossuk, eddig se unatkoztunk, de az előttünk álló csütörtöki napon igen sok meglepetés vár minket, lássuk, hogy horoszkópod vajon mit ígér a csütörtöki napra?

Kos:

Örömmel tapasztalod azt, hogy valaki már megcsinálta azt a feladatot, amelyet ma akartál befejezni. Ez azonban nem biztos, hogy mindig jó megoldás. Nem biztos, s hogy mindig másra hagyhatod, amit neked kell kézben tartanod. Elkezdheted visszaszerezni a valódi irányítást az életed felett, újra megszerezheted a döntés jogát.

Bika:

Sokkal nagyobb a nyomás rajtad, mint ahogy egyszerűen elfogadhatónak gondolnád. Sokkal nagyobb a felelősségérzeted, hogy ezt a nyomást egyszerűen csak lerázd magadról. Csütörtökön az jelenti a legjobb megoldást, ha bátran szembenézel a kötelező feladatokkal, és ha letudod, amit le kell tudnod, így bizony a hétvégéd is nyugodtabb lesz.

Ikrek:

Állítólag azért kapunk két fület és egy szájat, hogy kétszer annyit hallgassunk, mint amennyit beszélünk. Nem tudom, ez a legenda igaz-e, abban viszont már biztos vagyok, ma érdemes sokkal többet hallgatnod, mint amennyit beszélsz. Az sem baj, ha egész napra szabadságolod a szádat, és csak a füledet használod.

Rák:

Igen érdekes módját választod a változásnak és a változtatásnak már csütörtökön. Talán a legszívesebben mindent felrúgnál, és sutba dobnád az eddig elért eredményeidet. Ez azonban nem jelenti, hogy valóban így kell tenned. Ehelyett sokkal jobb megoldás, ha csak azt dobnád el, ami nem működik, és megtartanál minden működőt.

Oroszlán:

A szeretetre figyelj csütörtökön! Ma keresd a szeretet jeleit, és figyelj arra, milyen sokféleképpen jelenik meg körülötted s az életedben a szeretet. Hidd el, az életed sokkal jobb és sikeresebb lesz, ha a szeretetre figyelsz a kudarcok, a félelem vagy a gyűlölet helyett, színezd újra a falakat, és minden jóra fordul.

Szűz:

Számold ki előre a napodat. Határozd meg, kivel, mikor mennyi időt töltesz együtt s valamint azt, melyik munkádat mennyi idő alatt fogod elvégezni. Ne felejts el két találkozó, két munka között átmeneti időt is számolni. Aztán ezt az egészet írd csinos csekklistába, és máris követheted a napi teendőidet.

Mérleg:

A belső csendedben csodák születnek. Ma érdemes ezért elcsendesedned, és a belső csendben hallgatnod a saját gondolataidat. Ha kizárod már a külvilág zaját, és kizárod a saját gondolataid száguldásának zaját, megérkezel abba a csendbe, amelyben valóban csodák születnek benned, és új ötletek, gondolatok fognak benned megfogalmazódni.

Skorpió:

Meg kellene már ünnepelned az életet, és meg kellene ünnepelned, hogy most már teljesen új életed van. Néhány évvel ezelőtt épp arról az életről álmodtál, amilyen életed most már megvan. Az pedig csak külön jó, hogy mára új álmaid, új céljaid lettek. Ezek az álmok és célok visznek előre, és elérsz a csúcsra.

Nyilas:

Olyan sok szeretettel vesznek körül téged ma az ismerőseid, hogy ettől automatikusan elindul benned a gyógyulás. Talán észre sem vetted, hogy a tested gyógyulásra vágyik, csak akkor tűnik fel, hogy eddig ne működöt valami jól, amikor ma helyreáll minden. A csütörtök az egészség és a gyógyulás napja, s amikor megszabadulhatsz a tavaszi betegségektől.

Bak:

Konkrétumokat akarsz hallani csütörtökön, és ezért ma nehezen viseled, ha valaki csak általánosságban beszél veled és hozzád. Most arra van szükséged, hogy valaki pontosan meghatározza a mai feladataidat. Könnyen lehet, ez a valaki végül te magad leszel. Lehet, neked kell tudnod, mit kell tenned most, ez akár a lehetőségek napja is lehet, vagy azzá válhat.

Vízöntő:

Mindent megteszel, hogy megmutasd valakinek a helyes irányt. Ő azonban nem biztos, hogy épp úgy és épp arra akar menni, amerre tereled őt. Az segítheti a kommunikációtokat, ha ma előbb kérdezel, és csak aztán adsz tanácsot. Ma érdemes figyelned arra, hogy mit akar a másik valójában, jó tett helyébe jót várj.

Halak:

A zsigereidben is érzed az újjászületés erejét. Azt az erőt, hogy minden régi nehézségtől megszabadultál. Pillangónak érzed magad, aki éppen most bújt elő a bábból. Ne felejtsd el azt, a pillangók sem repüléssel kezdik az életüket, hanem kicsit pihennek, és erőt gyűjtenek, kinyújtóztatják a szárnyaikat és csak utána repülnek el.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.