-Hirdetés-

Dermesztő éjszaka vár Békés, és Csongrád megyére, és ez még csak a kezdet! Részletek!

A mögöttünk álló szombati nap folyamán inkább a felhőké volt a főszerep, a havazást okozó csapadéksáv lassan elhagyja térségünket, azonban ez nem jelenti, hogy itt a tavasz, sőt! Lássuk a folytatást!

Az előttünk álló éjszaka vékonyodik a felhőtakaró Békés és Csongrád megye szerte, meg is lesz az ára, -10 fok köré süllyednek a reggeli órákra a hőmérsékletek, és hajnalban megélénkül az északkeleti szél is, ennek köszönhetően hőérzetünk -12 fok körül mozog majd.

Vasárnap délelőtt fokozatosan tisztul az égbolt, csapadék már nem várható, azonban egész napos fagy annál inkább, részben a tartós északkeleti légáramlásnak köszönhetően.

A reggeli órákban óvatosan a közlekedéssel, az utak még sok helyen nedvesek, és -10 fok körüli hőmérsékletek esetében a szóráshoz használt anyag nem teljesen hatékony, könnyen meglepetést okozhat egy-egy útlefagyás!

Vasárnap egyre több napsütéssel számolhatunk, azonban ennek ellenére fokozódik a hideg, hétfőn hajnalban akár -15 fok alá süllyedhetnek a hőmérsékletek Békés, és Csongrád megye szerte.

Hétfőtől enyhülés kezdődik, ami csak lassan, és folyamatosan megy végbe, és tartósnak bizonyul, kedden már fagypont felett tetőzhetnek a napi maximum hőmérsékletek, azonban még a tavasz odébb van.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.