Érdekességek

DRASZTIKUSAN EMELKEDIK A DOHÁNYTERMÉKEK ÁRA, A KORMÁNY HARCOL A DOHÁNYOSOKKAL!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Idén már ki tudja hányadik alkalommal esünk hasra a Nemzeti Dohányboltok előtt, az előre be nem jelentett áremelések miatt? Mi lehet a kormány célja? Helyes út ez? Mi van az alkohollal?

Az utóbbi években nagyon jól megfigyelhető, hogy míg a dohánytermékek ára az elmúlt 5 évben a duplájára nőtt, addig például a szeszes italok ára jóformán változatlan maradt.

A kormány kirakat harcot vív a lakossággal a dohányosokat valósággal megbélyegzik, és csak azt ismételgetik, hogy azért emeljük az árát a cigarettának, mert mi ( a kormány) azt szeretnénk, hogy Magyarország népe sokáig éljen.

Eközben szinte havonta számolnak fel illegálisan működő vágóhidakat, amik hazai élelmiszerláncoknak is szállít, behozzák külföldről a sok neve nincs élelmiszert (szart) , szép színes csomagolásban ( mert hát valahogy el kell adni) , telepumpálják levegővel, azért a polcon látszódjon hogy ott vannak, raknak beléjük egy rakás tartósítószert, színezéket, aromát, tojás, tejpótlót stb, és lenyomják a torkunkon.

Az bezzeg valamiért nem bántja a csőrüket ( gondolom Ők nem onnan vásárolnak mint az átlag Magyar)

A személygépkocsik által kibocsájtott mérgező gázok 35-40-szer mérgezőbbek, mint a cigaretta füstje.

Más kérdés, hogy egyre fiatalabb gyerekek élnek eme szerrel, és nem ritka, hogy a 15 éves gyerek már masszív dohányos, na mondjuk ez nincsen rendjén tény.

A képviselő Urak minimum 60 %-a dohányzik, de gondolom az Ő szervezetük más, és tulajdonképpen azt is gondolom, számukra nem megerőltető, hogy lassan évente 7-8 alkalommal emelnek árakat a dohányboltokban.

Szóval nem biztos , hogy a dohánytermék a legborzasztóbb dolog Magyarországon, az alkohol hatása alatt sokkal több bűncselekmény, és haláleset történik, mint a füstölés miatt.

Ha egyetért cikkünkkel , megoszthatja barátaival, ismerőseivel, az írás alatt található facebook jelre kattintva.

Csatlakozzon a beszélgetéshez