Hírek

Egekbe szökhetnek az üzemanyagárak!

- Hirdetés

Sajnos a vírus alapos nyomott hagyott minden Európai országban és az USA sem úszta meg, s 2 hónapon keresztül óriási mértékben csökkentek az árak a kutakon, de értelme nem volt sok, mert a kijárási korlátozások miatt nem nőtt a forgalom, sőt!

Minek a teletank, ha nem mehetsz szinte sehová?

Félő, hogy ennek alaposan megisszuk nyáron a levét, már most dinamikusan nőnek az üzemanyagárak, 3 héten belül több mint 40 forintról beszélünk, ez még csak a kezdet.

Az olajvállaltok nagyon jelentős veszteségeket könyvelhettek el így nem tehetnek mást, mint hogy ráterhelik a sofőrökre, kapóra is jön nekik, mert jön a nyár s igaz, egyenlőre csak belföldre, de talán pár héten belül már turisták millió utaznának külföldre is.

Ezt kihasználva a benzinkutakat birtokló cégek dinamikus áremelésbe fogtak, és vadul tolják fel az árakat most pénteken is a benzin 6, a gázolaj 7 forinttal drágul, sajnos még messze a jéghegy csúcsa.

Ilyen meredek emelkedés mellett 2 hónapon belül az üzemanyagok árai megközelítik ismét a 400 forintot, és mivel az olajtársaságok be szeretnék hozni a deficitet, így félő, hogy még 400 forint fölé is tornászhatják az árakat, a benzin, és gázolaj esetében is.

Aki teheti, még most spájzoljon be, mert 2 hónap múlva fájdalmas lehet a tankolás.

A cikk osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.