Hírek

Egy egészségügyi dolgozó őszinte vallomása!

- Hirdetés
0 Shares

Sajnos már több mint egy éve keseríti meg a vírus hazánk lakóit, de az egész világ népességét, és s sajnos még semmire nincsen garancia, minden országban különböző, és így sokszor értelmetlen intézkedéseket hoznak ami nem javít a helyzeten, egyre több egészségügyi dolgozó távozik, olyanok is, aki már évtizedek óta az egészségügyben becsülettel odaadással végzik munkájukat.

Vannak olyanok köztük, akik egyerűen nem tudják elviselni a rájuk nehezedő fizikális, lelki nyomást, és így inkább hátat fordítanak évtizedek óta végzett szakmájuknak és az alábbi linkre, videóra kattintva egy volt egészségügyi dolgozó kitálal, hogy miért is volt kénytelen abbahagyni az önzetlen gyógyítást.

Egy biztos, mi emberek nagy felelősséggel tartozunk azért, hogy vége legyen a járványnak, és végre újra szabad, és egyben gondtalan életet élhessünk.

Lássuk is, hogy a hölgy hogy fogalmazta meg szavait, és miért hagyta ott a munkát, amit bizony nagyon szeretet csinálni, több évtizeden át!

A videóból is látszik, hogy az emberiség már nem bírja sokáig ezt a nyomást, van aki vakcinapárti, és van aki nem, a videó segíthet eldönteni mindenkinek, hogy él-e a lehetőséggel, vagy nem, s sajnos bármilyen vakcinát választ az ember, sajnos a hosszútávú mellékhatásokra vonatkozó tanulmányok még nincsenek és csak később derül ki, mennyire eredményesek az oltások.

Nem vagyok vírustagadó, nem biztatok senkit arra, hogy törvényt szegjen, s de ez a videó sokak számára betekintést nyer, hogy mennyire megossza a világot ez a több mint egy éve tartó vírus, és bizony mindent befolyásol, a munkahelyeket, árakat, s az eddigi életvitelünket, ami hosszútávon abszolút nem jó, hiszen szabadnak születtünk, és gondolom mindenki szeretné, ha végre újra a saját életét élhetné s korlátozások nélkül, ehhez viszont felelősségteljes magatartás kell minden embertől.

A cikk, és a videó osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

0 Shares