-Hirdetés-

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére hétfőre!

A mögöttünk álló vasárnap során igazán kellemes időjárásban lehetett részünk, ugyan sok volt a felhőátvonulás, említésre méltó csapadék nem tudott kialakulni Békés, és Csongrád megye térségében.

A sok felhőátvonulás mellett némileg a napsütés is szerephez jutott, igazi kiránduló időjárásnak lehettünk szemtanúi, 27 fokon tetőztek a napi maximum hőmérsékletek.

Az előttünk álló éjszaka folyamán is számíthatunk további felhőátvonulásokra, azonban csak kisebb területeken alakulhatnak ki rövid záporok, komoly zivatar kialakulásának kicsi az esélye az éjszakai órákban.

Enyhe lesz a reggel, 17 fokra ébredhetünk, a hétfő délelőtt folyamán még a napsütés lesz túlsúlyban, azonban a hétfő déli óráktól ismét labilissá válik a légkör Békés, és Csongrád megye térségében.

A hétfő délutáni órákban egyre több tájunkon számíthatunk záporok, zivatarok kialakulásával, melyek között lehetnek hevesebbek is, ezek azonban kisebb területeket érintenek majd, 31 fokon tetőznek a napi maximum hőmérsékletek.

Használjuk ki a szép időjárást míg lehet, szerdán egy erős hidegfront érheti el Békés, és Csongrád megye térségét, mely jelentős esőket, erős lehűlést hozhat magával.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az előrejelzés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

177 Shares