Friss időjárásjelentés

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére keddig!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A vasárnap is a vénasszonyok nyara jegyében zajlott, 23 fokon tetőztek a hőmérsékletek Békés, Csongrád megye térségében, szinte a nyárban érezhettük magunkat, a folytatásban némileg változik időjárásunk, lássuk, mire számíthatunk.

Sajnos a folytatás szó alatt nem a csapadékos időszak beálltát érthetjük, az erősen aszályos időjárás még tovább folytatódik, azonban hétfőtől fokozatos lehűlés kezdődik Békés, és Csongrád megye térségében, napról napra csökkenek a napi maximum értékek, akár a nappalokat, akár az éjszakákat vesszük alapul.

Az előttünk álló vasárnap éjszaka folyamán sok lesz a felhőátvonulás térségünk felett, majd az éjszaka második felében tisztul az égbolt, és nő a pára, és ködképződési hajlam, óvatosan az utakon.

A reggeli órákra 6 fok köré süllyednek a hőmérsékletek, és ez az évszaknak pontosan megfelelő értéket takar, mérsékelt, és váltakozó irányú lesz a légmozgás, szélélénküléstől a hétfő nappali órákban sem kell tartanunk, mint csapadékképződéstől sem.

A jövő hét első napján 20 fokon tetőznek a hőmérsékletek Békés, és Csongrád megye térségében, igazán kellemes, őszi napok állnak előttünk, fontos kiemelni azonban, hogy hajnalonként napról-napra erősen fokozódik a ködhajlam, ami veszélyt jelent a közlekedés résztvevőire.

Az előttünk álló 2-3 napban jelentős csapadék, vagy lehűlés nem látszik körvonalazódni Békés, Csongrád megye térségében.

Az előrejelzés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.