-Hirdetés-

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére keddre!

A várakozásoknak megfelelően a hajnali órákra elérte Békés, és Csongrád megye térségét a ciklon egyik mellékága, eddig átlagosan 5-7 mm eső esett, azonban a java még hátra van.

Főleg a kedd délelőtti órákban fordulhat még elő zápor, kisebb eséllyel beágyazott zivatar térségünkben, a déli órákhoz közeledve szűnik a csapadék, és Békés, valamint Csongrád megye szerte számíthatunk néhány órás, azonban nem zavartalan napsütésre.

A kedd délutáni csapadékszünet csalóka lehet, a java még hátra van, a ciklon fő csapadékága kedden késő este érkezik, melyből jelentős, 10-15 mm további csapadékkal számolhatunk, ami inkább Békés megyét érinti majd.

A mai napon tovább mérséklődik a meleg, mindössze 21 fokon tetőznek a maximum értékek.

A szerdai nap, főleg a délelőtt még az eső jegyében telik majd, a ciklon csak a szerda esti órákra lép ki térségünkből, és a hét közepén már csak 20 fokot mérhetünk, szerdán érezhetően megélénkül a légmozgás, így hőérzetünk 16 fok körül mozog majd.

Csütörtökre mérséklődik a szél, és mérsékelt felmelegedés kezdődik, azonban a héten már várhatóak 30 fok feletti hőmérsékleti értékek Békés, és Csongrád megye térségében.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az időjárásjelentés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

Shares 154