Friss időjárásjelentés

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére péntek estig!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A mögöttünk álló éjszaka a nyugalom jegyében zajlott, a várakozásoknak megfelelően főleg Békés megye keleti, és északkeleti tájain volt intenzív a pára, és ködképződés, és ott az éjszakai lehűlés is erősebb volt, lássuk a folytatást!

Térségünket továbbra is egy óriási anticiklon uralja, mondhatni már hónapok óta változatlan időjárási körülmények uralkodnak, rég nem látott aszálynak lehetünk szemtanúi, a mezőgazdaságban ez igen nagy gondot okoz, és sajnos ez a jelenség a boltok polcain is visszaköszön majd áremelkedések formájában.

Lassan, de biztosan az ősz is megérkezett, a mai napon már csak 18 fokos napi maximumok várhatóak Békés, és Csongrád megye térségében, a napsütésé lesz a főszerep, csapadék, és jelentősebb légmozgás nem várható.

A csütörtök éjszaka is igen zordnak, és közlekedési szempontból veszélyesnek ígérkezik, a ködképződési hajlam tovább nő, péntek hajnalban fokozottan veszélyes út, és közlekedési viszonyokra számíthatunk Békés, és Csongrád megye térségében.

Pénteken folytatódik a hamisítatlan, de nyugodt őszi időjárás, csapadék, és jelentős légmozgás nélkül, a napsütésé lesz továbbra is a főszerep, a reggeli ködfoltok feloszlása után.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az előrejelzés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.