Friss időjárásjelentés

Előrejelzés Békés, és Csongrád megyére péntekig!

- Hirdetés

Békés, és Csongrád megye térségét is elérte a drasztikus változást okozó hidegfront, így búcsúzik a nyár és újabb hidegfrontok közelegnek, nem fogunk unatkozni lássuk, hogy milyen időjárásra számíthatunk a folytatásban.

Már a kedd reggeli órákban is lehetett érezni a változás szelét, szó szerint, hiszen már a reggeli órákban a mérsékelt délkeleti légmozgás északnyugatiba váltott s így jelentősen csökkent hőérzetünk is, óriási hőkülönbség alakult ki hazánk két vége között.

Még a kedd esti órákban elszórtan várhatóak Békés, Csongrád megye tájain záporok, s majd a hidegfront gyorsan el is hagyja térségünket.

Szerdán kissé hűvös 12 fokos reggelre ébredhetünk, a hidegfront mögött már hidegebb légtömegek érkeznek Békés, és Csongrád megye térségébe s így búcsúzik a nyár, amely azért alaposan “megizzasztott” minket.

Szerdán, és csütörtökön a napsütésé a főszerep, majd pénteken újabb front érkezik, és a lehűlés tovább folytatódik, és így a pénteki 27 fok után szombaton már csak 23 fokot mutatnak majd a hőmérők Békés, és Csongrád megye térségében.

A pénteken érkező hidegfronttal némi csapadék is érkezik tájainkra és a hétvége őszies időjárást tartogat Békés, és Csongrád megye lakói számára.

Az előttünk álló napokban élénken szeles időjárásra számíthatunk, így ügyeljünk most a megfelelő öltözködésre, ilyenkor a legkönnyebb megfázni.

Vasárnap újabb hidegfront érkezése látszik körvonalazódni így kijelenthetjük azt, hogy a nyár végleg búcsúzik Békés, és Csongrád megyétől, legalábbis az idei biztosan.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az előrejelezés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.